reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czy to moze torbiel janikow?

mona20

Zaciekawiona BB
witam
mam takie pytanie bo okres mi sie spoznia 2 tyg w cizy na 100 nie jestem bo robilam 3 testy i wyszly negatywne a poztym zabezpieczlam sie podczas wspolzycia .a wyczytalam ze wlasnie objawy cysty jest brak okresu i bole jajnikow czy tez podbrzusza a ja mam takie objawy

reklama
Ja mialam torbiel i faktycznie zatrzymal mi sie @ i poblewal brzuch.
Nie martw sie idz do gin to sie leczy tabletkami.
Przyczyny moga byc rozne ja np bardzo schudlam i organizm zwariowal:dry:

ja i tak mam dlugie cykle 35 36 to tez raczej nie jest normalne zbyt. bralam tabletki anty przez rok na wyregulownie bo jajnik mi 1 zle pracował . a od jakiegos czas mialm regularne a tu nagle takie cos . i jeszce jajniki mnie tak rwa .:( nio jestem umowina na 5

Wiem ze to meczy, sama swiadomosc, ze cos tam jest nie tak doprowadza do szalu.
U mnie apetyt byl normalny, moze nie masz apetytu bo sie martwisz.
Przeszlam to samo, tez robilam testy bo myslalam, ze to ciaza a pozniej sie martwilam.

nio tak zle i tak zle ale dobrze ze mam jzu wizyte umowiana chce miec jzu to za soba bo nie wiem co sie dzieje bo to normalne nie jest to ze 2 tyg okresu nie mam i ten bol czase mam jajnika i jakis ucisk

Tak spoznial mi sie dlatego poszlam do gin, lekarz przy badaniu stwierdzil, ze jestem wlasnie przed owulacja, co mnie zaskoczylo bo nie mailam @przeciez.Jednak przy usg wyszlo ze jest torbiel.
Wiesz co nie bylo jakis objawow, ktore moglabys porownac. Brzuch pobolewal i to wszystko.
Nie martw sie bedzie dobrze, szkoda tylko, ze musisz jeszcze tyle czekac.

reklama
no niestety bo aj chodze prywatnie i niestety tyle czekac musze chociaz pierwszy raz tak dlugo .a i jeszcze jedno ja tak obserwowalam jakos tak ten cykl jakos mnie naszlo i zauwazylam ze ja nie mialam sluzu takiego jak w dni plodne tylko normalny az mnie to zdziwilo gdzie zawsze mailm dosyc intenywny jak mialam plodne

Do góry