reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czy to moze torbiel janikow?

Witaj bebe musze poszperac w wynikach bo juz dobrze nie pamietam, chyba jakos 2cm na 1,5 na usg bylo dobrze widoczne. Kochana mi to szybko zaniklo, bralam tabletki (bodajrze przez dwa tyg) po odstawieniu wystapilo krwawienie i na kontrolnym usg juz nie bylo.
Bebe a co lekarz powiedzial?Bierzesz jakies tabl, ja mialam specjalne nie anty(nie podam nazwy bo nie jestem w stanie)

reklama
Ja mam 2 razy wieksza bo 4 chyba na 5 ,lekarz wiesz powiedzial ze albo sie wchlonie albo zostanie takie samo jak jest i wtedy decyzja jak najszybsza ciaza albo sobie na zabieg pojde albo poprostu bede zyc z tym,Biore marvelon,przedtem mialam duphaston ale zle sie czulam wiecej narobil krzywdy niz pozytku ,nie mialam przez 51dni po nim miesiaczki koszmar.Mam nadzieje ze sie wchlonie ...bo na zabieg raczej nie chce isc mam jeszcze uraz w zwiazku z cc ,i cala historia na sama mysl i slowo szpital odrazu porostu staje mi slina w gardle..sciskam mocno

Wiesz co nie wiem czy normalnym jest stwierdzenie "żyć z tym" , zdziwiło mnie to zwłaszcza z ust lekarza:szok:.
Leczenie ciążą też wydaje się dziwne, chyba, że wspominałaś, że chciałabyś.
Bardzo Ci współczuję bo mi z tym problemem udało się uporać naprawdę szybko.
Spróbuj może jeszcze z innym lekarzem. Trzymam kciuki za Twoje zdrówko.

Zyc z tym w sensie do czasu kolejnego porodu z Synciem mialam torbiel na 6cm i wytrzymalam do konca ciazy i podczas cc mi usuneli ,planujemy ciaze za jakis czas ....niestety nawrocila mi sie bo wzielam krotko tabl anty bo nie chcialam miec miesiaczki na wyjezdzie no i sie urzadzilam;/ zreszta to nie jest grozna zmiana ,bo pecherzyk graffa identyczna jak poprzednia.A co do tabletek dopiero je niecaly miesiac biore wiec mysle ze to jeszcze za wczesnie zwlaszcza przy takich wymiarach aby sie wchlonelo trzeba na to czasu...ale czuje ze juz mi inaczej jest w tym miejscu jakby troche mniej to przeszkadza.musi byc dobrze ja innej opcji nie przyjmuje .Co do lekarza jest wporzadku i jestem zadowolona pilnuje badan ,dba o pacjentki i przede wszytskim daje szanse a nie odrazu na stol i hop:) zreszta polowa kobiet ma takie zmiany i nawet o tym nie wie.:)
pozdrawiam cieplo:):)

ja nadal bez zmian brak okresu ;/ no i czasem bo jajnika prawego ale czekam aby do 5 moze sie wyjasni wszystko

reklama
Do góry