olka11135
Fanka BB :)
wiem, wiem ale taki mam strach w sobie. Myslalam ze ktoś miał taką sytuację i było wszystko okej
Jak masz taki strach to może warto rozważyć psychologa? To dopiero początek ciąży, a co będzie potem czy jak urodzi się dziecko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiem, wiem ale taki mam strach w sobie. Myslalam ze ktoś miał taką sytuację i było wszystko okej
mam 5 biochemicznych za sobą, dlatego mam taki strachJak masz taki strach to może warto rozważyć psychologa? To dopiero początek ciąży, a co będzie potem czy jak urodzi się dziecko
mam 5 biochemicznych za sobą, dlatego mam taki strach
tez mialam pozamaciczna. Pomaga terapia ?Ja mam za sobą świeża ciążę pozamaciczna i właśnie między innymi dlatego chodzę na terapię
Kochana, mi ostatnio wyszła bledsza kreska I też byłam wystraszona. Zrobiłam drugi test tej samej firmy i z TEGO SAMEGO MOCZU i kreska wyszła wyraźnie ciemniejsza.wiem, wiem ale taki mam strach w sobie. Myslalam ze ktoś miał taką sytuację i było wszystko okej
tez mialam pozamaciczna. Pomaga terapia ?
Bardzo mi przykro w takim razie. Jeżeli nie bede w stanie sobie poradzic ze strachem to też będzie czekała mnie terapia. Jest mi bardzo ciężko. Bardzo pragne dziecka, ale strach zwycięża i nawet nie umiem cieszyc sie jeszcze z 2 kresem i pozytywnej bety, a tym bardziej po dzisiejszym tescie, gdzie zobaczylam ze kreska jest jasniejsza. Mam nadzieje, że wytrzymam jakoś do środy i że do środy nie zdazy sie nic złego.Bardzo.
Nie było by mnie gdyby nie terapia
Ja miałam podobną sytuację, tylko z testami elektronicznymiBard
Bardzo mi przykro w takim razie. Jeżeli nie bede w stanie sobie poradzic ze strachem to też będzie czekała mnie terapia. Jest mi bardzo ciężko. Bardzo pragne dziecka, ale strach zwycięża i nawet nie umiem cieszyc sie jeszcze z 2 kresem i pozytywnej bety, a tym bardziej po dzisiejszym tescie, gdzie zobaczylam ze kreska jest jasniejsza. Mam nadzieje, że wytrzymam jakoś do środy i że do środy nie zdazy sie nic złego.