reklama

czy tylko mężatki?

AGUTEK dam rade jak bylam mala chcialam byc weterynarzem:) a w przeniesieniu sie pomogla mi ciocia ktora pracuje tak gdzie sie uczue.dala mi sterte ksiazek ponadrabialam troche i jestem na poziomie tych co tam sa :)

reklama
Kociak -super... że wszystko u Ciebie w porządku... jaki widac po suwaczku poród tuż...tuż...
trzymaj się cieplutko... odpoczywaj i pokazuj sie od czasu do czasu...

KOCIAK trzymaj sie jestem z toba mam nadzieje ze niedlugo juz bedziesz miala nett.

Ja mam nadal dola jak maz wroci z pracy wybierzemy sie do szpitala.Dobrze ze wczoraj wziol wolne bo ja bym sama nie dala rady.Mam nadzieje ze nasze malenstwozdazy zobaczyc prababcie

No Kociak, na Ciebie już niebawem czas. Ciekawe kiedy twoja Martynka postanowi wyjść do mamy :)

Malinka, musisz być dobrej myśli. Życzę babci duzo zdrówka.

LILITH ,AGUTEK bardzo wam dizekuje.Dzisaj znowu nie widzialam babci nie wpuszczaja do niej ;( dalej lezy pod ta cala aparatura w nocy bylo zle walczyli o jej zycie w dzien byla stabilna. Ale jest slabiutka serce zamiera to dzis mi powiedzial lekarz.Mowil ze ciagle mowila jak ja ratowali ze wnusia do niej niedlugo przyjdzie ;( a oni mnie kurde nawet na chwile nie chca wpuscic tak bardzo sie boje ah zycie to nie bajka

Malinko, jesteśmy z Tobą, trzymaj się dzielnie. Oby Twojej babci się polepszyło.
Kociak, niedługo już będziesz tulić swą dzidzi :laugh: Mam nadzieję,że pokażesz nam jej fotki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry