reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czy tylko mężatki?

reklama
KOCIAK nie szkodzi przedemna zawsze mozesz sie wygadac tez swoje w zyciu przezylam i wie mze czasem warto cos skonczyc mi sie udalo bolalo ale przestalo i teraz mam super meza wiadomo ze tez ma wady ale nie takie jak poprzednik

KOCIAK no wlasnietlyko najgorsze jest to ze u niekotrych malo zalet a same wady :( ja przez podbny przypadek jak twoj przeplaklam 2 lata w poduszkie ciagle cierpialam ciagle klotnie zale on byl ideal ja ta zla z jego punktu widzenia czepialam sie wszystkiego podobno chcial mnei trzymac w zlotej klatce a ja w koncu nie wytrzymalam i chociaz wtedy myslam ze go kocham odeszlam odeszlam by zaczac znowu zyc minelo 3 miesiace i poznalam mojego meza swiat znowu byl piekny

dlatego dluzej nie moglam tak zyc wiedzialam ze bede ciepriec ale wolalam tak cierpiec niz przy nim mialam samo ocene 0 moj maz Darek odbudowal we mnie wszystko sprawil ze znowu zaczelam sie usmiechac i cieszyc sie zyciem

reklama
Do góry