reklama

czy tylko mężatki?

reklama
taki wyjazd jest bede samochody sportowe bede sie scigac jakie maja osiagniecia najszybsze auto
pewnie dostane filmik jak zwykle do ogladania
twoj maz jesli lubi samochody mogl by mu sie podobac :)

powiem ci ze ja sama bym tam pojechala ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ja to lubie i jak sie urodzi dziecko to napewno tez sie bede wybierac na te spotkania
Narazie to tutaj co sa w okolicy to jezdze

czesc dziewczyny..jestem nowa w tym tenaciku..i jak mniejszosc z dziewczyn tutaj ..jestem z moim polowkiem na kocia lapke..:)..ale to mam nadzieje sie zmieni..:)..ale jak narazie wszystko zalezy od pieniazkow..:(

Kociak
..poczytalam sobie troszke posciki i powiem szczerze ze jestem w lekkim szoku postempowaniem twojego polowka..ale coz napewno sobie jakos z tym poradzisz i znajdziesz jakiesz dobre zrowiazanie..:)..z facetami trzeba krotko..:)..mozliwe ze zmieni sie jak zobaczy juz dzidziolka..:)..faceta tez trzeba czasu..oni musa dorosnac ..a my chyba mamy to juz we krwi jak mamy malenstwa pod serduszkiem..:)..niestety im na wszystko trzeba czasu..:)

Malinka moj pan nawet sie postaral i napisal mi smsa z czech ;)
Dziecko go zmienilo na kilka dni jak sie cieszyl ze bedzie mial coreczke
A ile mozna sie cieszyc
Juz ustaly emocje

Kociak poczekaj az maluska leseczka sie urodzi..i wezmie ja na rece..napewno go serce scisnie..:)..a moze bedzie przy porodzie ..i odetnie pepowine..to podobno bardziel laczy tatuska z dzidziolkiem:)..ja jestem tego zdania trzeba wierzyc ze dobrze bedzie..:)..a poki co to nie przejmuj sie za bardzo bo dzidziusia tez bedzie sie denerwowala:)..

reklama
:)..moze zalatwi sobie wolne w ten dziej..:)..w koncu to jego corcia bedzie przychodzic na swiat:)..
badz dobrej mysli bo tak trzeba a wszystko sie ulozy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry