Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
AGNEZZ jak bylam na wizycie i gina ostanio to pytalam i na 100 nie zagraza dzidzi.W tym nie ma nic zlego byle by bylo cieplo odspadu a napewno bedzie i maluszkowi bedzie jeszcze lepiej niz w domku
Acha skoro lekarz powiedział, że ok
Ja pamiętam tylko, że jak kiedyś mi sie spóźniała @ to gin powiedziała mi, że nie wolno w żaden sposób przemarznąć itp. Np zabroniła kąpieli w jeziorze i basenie kategorycznie. Uważaj zatem na siebie i baw się dobrze
czesc..tak sobie czytam ..Malunus ja balabym sie jechac pod namiot..gdzies wyczytalam ze kobiety z brzuszkami niepowinny sie tam pchac...powinnysmy miec pod reka swoja lazieneczke..badz tylko kibelek taki tylko dla naszej dupci aby niezlapac zadnego paskudztwa..bo to bardzo niebezpieczne w ciazy ....uwazaj tylko pod tm namiotem....no i we wspolnych lazienkach