reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czy tylko mężatki?

reklama
Agnezzz myslisz ze nie rozmaiwlam ??? kazda rozmowa konczyla sie tak samo wrzaskiem
od kilku dni powiedzialam sobie dosc ! nie bede sie juz klucic Siedze cicho sie nic nie odzywam i czekam na efekty Dla mnie jest wazniejsze dziecko

Kociak, masz rację - spokój teraz najważniejszy...
Powiem szczerze, że z tego co czytałam masz trudną sytuację i sama mocno bym sie zastanawiała co zrobić...Ty będziesz miała przed sobą też trudną decyzję do podjęcia, bo jeśli teraz nie potraficie się dogadać, czy kiedyś w końcu się dogadacie, czy będziecie szczęśliwi, czy będziecie mogli na siebie liczyć...
Nie chciałabym być na Twoim miejscu, bo wybór jest trudny...wierzę jednak, że dokonasz właściwego, czyli takiego który uszczęśliwi Ciebie i dziecko...bo życie jest tylko jedno...

Zatem powodzenia!!!

Pozdrawiam :D

Kociak mam taka nadzieje!! a wiesz moze wy potrzebujecie troszke od siebie odpoczac??albo jakiejs nowosci??moze gdzies pojedziecie i odpoczniecie...swierze powietrze tez dobrze ci zrobi...ja osobiscie nieznosze takich sytuacji..i takich rozmow!!ale musi byc dobrze!!trzymam kciuki za was!!

Kociak..a długo sie znacie??..moze docieracie sie w dosć zgrzytliwy sposób..Fakt..młodego dosć masz meżczyznę..moze powinien natychmiast dorosnąć- w koncu niedlugo będzie tatem!..Zyczę Ci w kazdym razie, bys zdał sobie z tego sprawę jakk najszybciej...i by Ciebie niepotrzebnie nie denerwował..Inaczej..lansko od nas dostanie:) ;)

reklama
Do góry