Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
KOCIAk NIE NO takich slow to w zyciu nie slyszlam od niego.po prostu w milej rozmowie nie chcacy pokazal ze zalezy mu tyle ile na zeszlo rocznym sniegu
LILITH MAM wrazenie ze was zadreczam
no co ty zobaczyla bys co sie bedzie dziac jak juz bys byla w ciazy By pzoniej gadal naokraglo kiedy sie urodzi i takie tam
Moze idz do jakiejs kolezanki z nim co ma male dziecko to sie przekonasz moze zrobi cos ciekawego ;D ;D ;D ;D ;D ;D
wiecie co czytam wasze posty i nie mam zielonego pojecia co mam napisac...z jednej strony jestem w szoku, a z drugiej jest mi was zal, ze sie meczycie.
Nie wyobrazam sobie jednak, zeby miedzy dwojegiem ludzi dochodzilo do takich sytuacji, zeby sie tak wyzywali a potem tak zle o sobie mowi wsrod obych ludzi.
moze przydalaby sie rozmowa na spokojnie, z wyjasnieniem waszych pragnien i wysluchaniem czego oni oczekuja. Bo ta sytuacja jest naprawdę niezdrowa
Trzymam za was kciuki aby wszystko dobrze się ułożyłob