reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
KOCIAk a ja przestalam czekac
niewiem do keidy ale juz nie czekam i juz sie nei bede starac
m.a.l.i.n.k.a
KOCIAK nie chodzi o to ze sie podalam bo nie wychodzi choci o to ze przemyslalam kilka spraw w swoim zyciu i doszlam do wniosku ze nie chce sie starac przykre to dla mnie ale nie moge nie teraz 
musze wybrac sie do gina po pigulki dopoku nie powiem mezowi
m.a.l.i.n.k.a
KOCIAK moze jeszcze kiedys sie zdecuduje ale napier co innego mosi sie ulozyc odpowiednio bo w taki sposob nikt nie bedzie szczesliwy czlowiek patrzy na swiat przez rozowe okularki ale trzeba je keidys zdjac i ja wlasnie wczoraj to zrobilam ciezko mi z ta decyzja ale zabardzo innego wyjscia nie mam nie mozna nikgo zmuszac do szczescia na sile prawda?
m.a.l.i.n.k.a
KOCIAK po czesci masz racje uslyszalam wcozraj cos co sprawilo ze postanowilam zmienic swoje zycie zaczynam zyc dla siebie nie chce rozmow z nim on mysli ze cche tylko to sa puste i nawet mniej niz 0 znaczace slowa
Malinka Ja juz wszystko slyszalam od mojego spieradalaj i wogole teraz podczas ciazy stwierdzil ze on ma prawo miec kolegow kolezanki wychodzic gdzies Szlam plakalam wydawalo mi sie to ze juz nie ma sensu
Ale powoli z czasem jak bardziej widac ze jestem w ciazy zmienia sie
Ale powoli z czasem jak bardziej widac ze jestem w ciazy zmienia sie
reklama
niewiem czy dobrze zrozumialam temat...ale jesli chodzi o facetow to niema sie co przejmowac...moj tez nieraz mowil do mnie takie teksty...jeszcze ma takich durnych kolegow ze ciagle gdzies chca go wyciagac na picie ... na imprezy itd...facet czasem bardzo duzo gada i niemysli nad tym...potem zaluje ale zas wstyd mu sie do tego przyznac i takie oto bledne kolo...