reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czy tylko mężatki?

U mnie lekarz pierwszą ciąże rozpoznał w 5 tygodniu-ale na usg-,i musiał bardzo długo szukać,a gdy najpierw badał mnie "ręcznie" to nic nie znalazł-ale ja sie uparłam i mówie ,że ma szukać ,bo skoro test wyszedł z dwoma krechami to musi być-potwierdził że mam racje,no i znalazł-ale powtarzam ,że przez usg. ::) ;D

reklama
u mnie lekarz wykryl 4 tyg ciaze ale na usg bo przy badaniu mowil ze nic niema...i tak przy badaniu niemogl wykryc do 6 !!szok!! naszczescie ginekologa zmienilam!!bo to byl straszny lekarz!!

Moje dwie b. dobre i bliskie koleżanki są w ciazy- jedna od razu pobiegła i 4-5 tyg ciaze jej wykrył gin..a druga spokojnie do tego podeszla-podobnie jak Malinka..:)..niedawno była w pon u gin..a już z dwa-3 tyg wiedziala, ze jest w ciazy..termin ma na początku stycznia..Pozdrawiam Was;)!i życze duzo zdrówka;)!

mi lekarka tylko palec włożyła i powiedziała że jest fasolka ;D a w 7 tygodniu na usg dopochwowym widziałam moją kruszynke jak jej serduszko biło :)

reklama
Malinka tak sobie sie czuje od wczoraj mam twardy brzuch i do tego kwadratowy a dzidzia nie daje znaku zycia
A z chlopakiem juz wszystko oki
A u ciebie ???

Do góry