reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czy tylko mężatki?

To uwazaj bardzo na siebie i moze zacznij brac juz jakies witaminki
Ja biore prenatal i moja ciocia tez  ;D ;D ;D
Ale w aptece ci moze by pani powiedziala co jest lepsze

reklama
Agnezz ja bylam dopiero u lekarza jak bylam w 10 tyg ciazy ;D ;D ;D
Ale to byl przypadek bo nie wiedzialam ze jestem w ciazy moze bym byla wczesniej ;)

No jak nie wiedziałas to co innego...;)
Jednak jak już się wie...pierwsze co bym zrobiła to obliczyła który to tydzień i umówiła na wizytę. Jakieś witaminki przecież trzeba brać...
No chyba że to ja jakś dziwna jestem ;)

AGNEZZ nie jestem dziwnie spokojna jestem normalna nie bede leciala do lekarza teraz bo wczesnej ciazy i tka nie wykryje tak jak u moniki a jestem w okolo 5.6 tyg. wiec jednak cos wiem i nie uwazam sie za jakas dziwaczkie ze odrauz nie pedze do lekarza.witaminki biorei bralam tez przed ciaza

No to dobrze. Spokojnie Malinko, nie musisz się tak denerwować :)
Po prostu wydawało mi się to niejasne, że piszesz, że nie wiesz w którym tygodniu jesteś ;) Bo to by była pierwsza rzecz jaką bym zrobiła - obliczyła to :D
Ale skoro wiesz, to bardzo fajnie.

malinka to bardzo dobrze ze bierzesz witamniki Bo moim zdaniem to nic innego by ci lekarz nie powiedzial tylko to ze witamin trzeba brac  :) :)
Jesz duzo bananow ???  ;D

Myślę, że dobry lekarz powiedziałby dużo więcej. Mi kiedyś mocno spóźniał się okres więc oczywiście poszłam do gina, żeby porozmawiać co to może być, czy ciąża czy może problemy zdrowotne. Nie robiłam testu, ponieważ mój mąż uważał, że nie warto jeszcze robić, że najppierw ma lekarz mnie obejrzeć ;) No i pani gin poświęciłą mi dobre 30-40 minut na rozmowę, tłumacząc, że to już może byc ciąża, bo nawet na usg było widać już pewne zmiany. Tłumaczyła mi, że w związku z tym mam się zachowywać jak kobieta w ciąży, opowiadała co mi wolno, czego nie, itp. Rady te uważam za bardzo ważne, bo nigdy wcześniej w ciąży nie byłam i nie o wszystkim wiedziałam. Później okazało się, że to jednak nie ciąża i wkońcu okres przyszedł. Ale dzięki wskazówkom pani doktor wiedziałam co mam robić, gdyby jednak okazało się, że to ciąża :D

czyli jednak mozliwe ;) ja wtedy jak byłam to byłby 4 tydzień więc nie była pewna, ale kazała mi przyjść tydzień później, bo wtedy mówiła, że juz by widziała..ale okres przyszedł ;D

reklama
ja sie nie spodziewalam ze bede w ciazy
Ale chyba od 5 tygodnia walsnie moze sie juz dowiedziec
A testy po kilku dniach chyba po tygodniu ::) ::)

Do góry