hm, u mnie działa, Katik może tam spróbuj: https://www.babyboom.pl/forum/sprzeda...robiona-49902/
reklama
Kwiatek - podeślij na priv adres - a o przesyłkę się nie martw mam trochę darmowych znaczków
Elvi - to tyczy się też Ciebie
Judysia - zamawiam nr 2 i poproszę o nr 4 jak już bedziesz miała drugi komplet
wyślij mi na priv nr konta
Elvi - to tyczy się też Ciebie
Judysia - zamawiam nr 2 i poproszę o nr 4 jak już bedziesz miała drugi komplet
wyślij mi na priv nr konta
Katik
...jestem mamą...
Tak , na tamtym linku widze wszystko.
Ja poczekam na kolejna porcje, i wtedy rezerwuje cos jak Kittkowa teraz. Tylko jesli moge prosic, by naszyjnik byl podwojnie rzemykowy, w sensie grubsze i wiecej, to biore w ciemno. Kolory w brazie np moga byc.
Jesli oczywiscie sie da ;-)
Ja poczekam na kolejna porcje, i wtedy rezerwuje cos jak Kittkowa teraz. Tylko jesli moge prosic, by naszyjnik byl podwojnie rzemykowy, w sensie grubsze i wiecej, to biore w ciemno. Kolory w brazie np moga byc.
Jesli oczywiscie sie da ;-)
sospettosa
Fanka BB :)
Judysiu, mogłabym liczyć na nr 4?? I do tego jakieś kolczyki do kompletu?? Albo coś w podobnym stylu jesli nie będziesz miała materiału. Ale właśnie czegoś w podobnym stylu szukałam, takiego właśnie codziennego
postaram się katik:-) jutro mnie nie będzie, pojutrze jeszcze dorobię, w piątek mam nadzieje dostać przesyłkę i będą nowości:-)
nata, nr odłożony dla ciebie, a nr ci podam jak zaakceptujesz ten podobny do nr4, oki?
ok
11, Kolczyki zamszowe-ciemny fiolet, nieco jaśniejsze niz na zdjęciu 5zł

12, Naszyjnik i kolczyki, 20zł

13, Naszyjnik, bransoletka i kolczyki, w kolczykach serduszka-swarowskiego, niestety bigle nie są srebrne tylko antyalergiczne, 25zł
Stworzony z myślą o Agnieszce, ma pierwszeństwo:-) Koraliki są bardziej fioletowe niz widać, posatam się jeszcze coś w fiolecie zrobić.

12, Naszyjnik i kolczyki, 20zł

13, Naszyjnik, bransoletka i kolczyki, w kolczykach serduszka-swarowskiego, niestety bigle nie są srebrne tylko antyalergiczne, 25zł
Stworzony z myślą o Agnieszce, ma pierwszeństwo:-) Koraliki są bardziej fioletowe niz widać, posatam się jeszcze coś w fiolecie zrobić.

Ostatnia edycja:
reklama
e.salamandra
Mama pełną parą
ładne Judysiu
A ja mam do sprzedania sukienke. Fiolet jak na zdj.(bez bolerka)
Dopasowana, rozciagliwa, marszczenia z przodu, regulowane ramiaczka, odpinana brocha, raz ubrana.
Jest w tej chwili w pralni więc zdjecia mam tylko takie. cena 59 ( kupiona za 110 )
(p.s. na fotach moje piersi jak widać przed odciagnieciem :-), zakamuflowane szalem i po odessaniu
. Wtedy zepsuly mi impreze, a dziś tesknie za nimi :-( )
A ja mam do sprzedania sukienke. Fiolet jak na zdj.(bez bolerka)
Dopasowana, rozciagliwa, marszczenia z przodu, regulowane ramiaczka, odpinana brocha, raz ubrana.
Jest w tej chwili w pralni więc zdjecia mam tylko takie. cena 59 ( kupiona za 110 )
(p.s. na fotach moje piersi jak widać przed odciagnieciem :-), zakamuflowane szalem i po odessaniu
. Wtedy zepsuly mi impreze, a dziś tesknie za nimi :-( )Załączniki
Podziel się: