Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
od 10 tc dawka 1,0 dobrana na podstawie badania anty xaod początku ciąży dawka 0,4 w8 tc 0,6 12 tc lekarz zwiększa do 0,8 - ale to już są moim zdaniem duże dawki i nie widze by któraś z Was takie stosowała. Mam mthfr heterozygote w dwóch wariantach i pai homozygota. Napiszcie o swoich dawkach
Wykonywałam w dwóch laboratoriach w tym samym Czasie anty xa w jednym wyszło 0,4 w drugim 0,6. Jaka mialas wartość przy której podjęto decyzje o zwiększeniu heparyny?od 10 tc dawka 1,0 dobrana na podstawie badania anty xa
przy 0,4. Przy wyniku 0,6 dawka bez zmianWykonywałam w dwóch laboratoriach w tym samym Czasie anty xa w jednym wyszło 0,4 w drugim 0,6. Jaka mialas wartość przy której podjęto decyzje o zwiększeniu heparyny?
A dla jakiej wartości schodzilas na mniejsza dawkę?przy 0,4. Przy wyniku 0,6 dawka bez zmian
póki co miałam największe anty xa 0,9 i przy tej wartości nie miałam zmienionej dawki.A dla jakiej wartości schodzilas na mniejsza dawkę?