reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dieta Bezglutenowa

reklama
Ciasteczka wyszły przepyszne. Jednakże musiałam zrobić małą modyfikację, gdyż mój Smyk jest na diecie bezglutenowej, bezmlecznej i bezcukrowej. Zamiast cukru dodałam łyżeczkę ksylitolu i dwie łyżki miodu. Oczywiście cukru waniliowego nie, ale miałam proszek do pieczenia bezglutenowy. Wyszły faaaajne ciągutki,Mały zajada że hej, dzięki

witam

moje dzieci maja zalecona diete bezglutenowa... jestem przerazona :-( nie mam pojecia od czego mam zaczac... co kupic zeby zeby na poczatek starczyło, jakie dania im szykowac itd... berdzo chetnie skorzystam z doswiadczenia innych mam które są juz w temacie i daja sobie z tym rade :)

jakie produkty powinnam kupic tzn mąki itd? co czym zastapic? na sama mysl juz mnie trzesie jak ja to ogarne

i powiedzcie mi czy np wyeliminowałyscie tylko produkty mączne czy np kiełabsy itd tez??

pytałam gastroenterologa to mowiła tylko o produktach mącznych ale przeciez gluten jest wszedzie...

dopiero co niedawno skonczyłam diete bezmelczna u córki a tu prosze nastpena :wściekła/y:

bezglutenowa zalecona ma syn (luzne stolce, niska waga wogole jet drobny ;/ ma 2 lata i niecałe 5 miesiecy a wazy 10400 i ma 88 cm ;/ córka jest podobnej budowy i tez ma dziwne kupy ;/ lekarka zaleciła zeby przejsc na diete z jednym i drugim zeby sie jedzeniem nie wymieniali ;/ poki co mamy sie stosowac 6 miesiecy, minał miesiac a ja nadal w ciemnej ... jestem ;/

bardzo prosze o pomoc

Ostatnia edycja:
Do góry