reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dieta cud - grupa wsparcia dla odchudzajacych, diety, sukcesy i porażki

Ale mleko zalezy w duzej mierze od picia, a tu trzeba pic duzo wody, a w tej Maksiowej diecie je się w sumie dosc sporo, wiec czemu niby mleko ma znikac!?? :-)

reklama
No tak. Ja na razie stosuję dietę NŻW :-D Od teściów dostałam mnóstwo pysznego jedzonka i szkoda by się zmarnowało :-D Ale po tym myślę o tej 10 dniówce.

Malena, Martynka - o zanik to się nie martwię, najwyżej skończe kamric i tak zmierza ku końcowi...jedyne czego się obawiam, to że pokarm nie będzie w pełni wartosciowy..ale z drugiej strony Małyu nadgoni modyfikowanym i stałym jedzonkiem.

Dziewczyny - proponuję co poniedziałek "małą spowiedź" z efektów... tzn czy waga ruszyła w dół i jeżeli tak to ile...co Wy na to ??

przecież tak czy siak musicie dziewczyny waszemu organizmowi dostarczyć pewnych wartości odżywczych nawet na diecie. Chodzi tu raczej o ograniczenie cukrów i tłuszczy a raczej zamianę na zdrowe tłuszcze. Przecież nie będziecie się głodziły żeby zanikło mleko a ni nie będziecie przyjmować środków odchudzających a poza tym dużo pić to będzie dużo mleczka :)

Nie tylko od picia :-)
Jak nie jesz, organizm się na tryb oszczędnościowy przestawia i hamuje laktację.
:tak:
Ja nie mowilam ze tylko, ale w duzej mierze :-) Jak przez cały dzien bedziesz pila np. cieple słodkie herbatki, to mleka bedzie duzo, ale jak z jego wartoscia to juz nie wiem :blink:
Ja chyba tez od dzis nie zaczne, bo musi ta pianka zniknac z lodowki najpierw, ktora wpada na kawke :-)??

gdybym karmiła i chciała się odchudzać pomyślałabym raczej o zmianie nawyków żywieniowych mam tu na myśli zamianę białego pieczywa makaronów ryżów na ciemne, zamiast mięsa smażonego to gotowane z warzywami lub z folii czy na parze, zamiast ziemniaków większa porcja surówek, koniec słodyczy itp myśle że od tego mleko nie zaniknie ;-)

ja narazie czerwoną herbate i kawe wtryniłam:-)

reklama
Justynka Ty sama miłoscia chyba żyjesz;-)

Ja własnie zabrałam sie za pomidorka i ogórka;-)

Do góry