• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dieta naszych dzieciaków :) mniam mniam

Andula u nas na dobry sen działa: butla mleka -210ml a do tego 5łyzeczek kleiku bądz kaszki ryzowej badz kleiku kukurydzianego

beaa Radzik je juz 2mce kleik kukurydziany Nestle i caly czas mu smakuje, sam lub z owocami,oczywiscie na mleku

reklama
A propos Sinlac'a, to pamiętam jak kiedyś u mojej przyjaciółki w Zielonej Górze wywiało go ze wszystkich sklepów i aptek i wysyłałam jej mega zapasy, bo u nas nie było problemów z dostaniem a jej synek tylko to lubił.

Liwus, zrobiłam dziś kisiel i ... popieprz... mi się i zamiast łyżeczki mąki dałam łyżkę. Wyszedł jeden wielki glut:eek:

My kupujemy w niemcowni

Fajowo masz, ja niestety do niemcowni mam baaaardzo daleko (blizej mamy do ruskowni;-)) a co do niejadków to ja też należałam (niestety kiedyś:-() i u mnie nawet lekarze podejrzewali anemię lub tasiemca:eek: (wtedy nie był znany taki termin jak anoreksja-ale byłam wierną kopią anorektyczek:-p patyk, z podkrążonymi oczami:szok:
czyli nici z milupy:no:

mój mąż też wychowany na milupie i kawał chłopa wyrosło:-)
teść akurat pracował w niemcowni (hahaha) i przywoził całe wory;-)
ale ten sinlac pychotka więc nie majac milupki będzie nestle i z czasem inne kaszki
a jak uda mi się upolować gdzies niemiecki produkt, to chętnie przetestujemy na Tymku - coby urósł jak tatuś:cool:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry