Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj grzeszysz moja drogamaćku- ZALEŻY ile bedziecie mieli czasu-mozecie skoczyc na Malte-tam jest nowe zoo i sloniarnia,mozecie do Palmiarni...a co jest w Krniku bo nawet nie wiem...ja mieszkam z drugiej str Poznania![]()
Jak mozesz nie wiedziec co jest w Korniku?!;-) Piekny zamek

wikulaa skoczcie sobie to "Samych Swoich" na Starym Rynku :]
MUSIA- tak ja Poznań a dokladniej pare km za poznaniem;-)a Ty ???mama ty z Poznania?My zawsze na wakacje jedziemy do rodziny do Poznania
![]()
WIKULA- tak ,stary rynek t poprostu rynek-jak zapytacie o droge to kazdy Wam powieJa się pod koniec miesiąca tez wybieram do Poznania (męża firma ma tam swoją główną siedzibę, a jedziemy z firmą na wycieczkę, heheh). przyjeżdżamy dzień wcześniej, bo zbiórkę mamy rano i chcemy pójść gdzieś na miasto. Mama pomożesz??? Gdzie warto??? Wiesz,będziemy tam grupą kilku znajomych, chcemy posiedzieć, napić się, może coś zjeść??? (i znowu z diety nici...)

zabawa na 102;-)a na Starym jest tez Shpinks-a tam mozesz zjesc pyyyyszna rybke z surówka i nie koniecznie nici z dietki;-)jak traficie na Stary t juz wybor bedziecie mieli wielki!!

to dopiero szkodniki;-)
no w listopadzie to moze byc za zimno na zoo
to w takim razie Kornik Wam zostaje -bo to zawsze pod dachem ;-)To z ktorej strony P-nania mieszkasz. Wyjezdzajac z miasta jedziesz w kierunku...?MUSIA- tak ja Poznań a dokladniej pare km za poznaniem;-)a Ty ???