reklama

Dieta odchudzająca starającej

Mama a tak z innej beczki... Wybieram sie dzieciakami do Poznania do teatru muzycznego i mysle, co by przy okazji w okolicy zahaczyć.... Pomyslalam o Korniku, ale moze znasz jakies inne miejsce warte zwiedzenia?

reklama
maćku- ZALEŻY ile bedziecie mieli czasu-mozecie skoczyc na Malte-tam jest nowe zoo i sloniarnia,mozecie do Palmiarni...a co jest w Krniku bo nawet nie wiem...ja mieszkam z drugiej str Poznania :)

maćku- ZALEŻY ile bedziecie mieli czasu-mozecie skoczyc na Malte-tam jest nowe zoo i sloniarnia,mozecie do Palmiarni...a co jest w Krniku bo nawet nie wiem...ja mieszkam z drugiej str Poznania :)
Oj grzeszysz moja droga:no: Jak mozesz nie wiedziec co jest w Korniku?!;-) Piekny zamek:tak:
Tez myslelismy o Malcie, ale to bedzie w listpadzie, wiec raczej juz za zimo na zoo. A do centrum handlowego nie chcemy ich puszczac, bo ostatnio w Krakowe ruchome schody zepsuli:-D

Ja się pod koniec miesiąca tez wybieram do Poznania (męża firma ma tam swoją główną siedzibę, a jedziemy z firmą na wycieczkę, heheh). przyjeżdżamy dzień wcześniej, bo zbiórkę mamy rano i chcemy pójść gdzieś na miasto. Mama pomożesz??? Gdzie warto??? Wiesz,będziemy tam grupą kilku znajomych, chcemy posiedzieć, napić się, może coś zjeść??? (i znowu z diety nici...)

mama ty z Poznania? :) My zawsze na wakacje jedziemy do rodziny do Poznania :)
MUSIA- tak ja Poznań a dokladniej pare km za poznaniem;-)a Ty ???
Ja się pod koniec miesiąca tez wybieram do Poznania (męża firma ma tam swoją główną siedzibę, a jedziemy z firmą na wycieczkę, heheh). przyjeżdżamy dzień wcześniej, bo zbiórkę mamy rano i chcemy pójść gdzieś na miasto. Mama pomożesz??? Gdzie warto??? Wiesz,będziemy tam grupą kilku znajomych, chcemy posiedzieć, napić się, może coś zjeść??? (i znowu z diety nici...)
WIKULA- tak ,stary rynek t poprostu rynek-jak zapytacie o droge to kazdy Wam powie :) ja ostatnio w Samych Swoich bylam na baletach-9 lasek:tak::-D:-Dzabawa na 102;-)a na Starym jest tez Shpinks-a tam mozesz zjesc pyyyyszna rybke z surówka i nie koniecznie nici z dietki;-)jak traficie na Stary t juz wybor bedziecie mieli wielki!!

MAĆKU- schody zepsuli:szok::-D:-D:-D:-Dto dopiero szkodniki;-):-p:-pno w listopadzie to moze byc za zimno na zoo:sorry:to w takim razie Kornik Wam zostaje -bo to zawsze pod dachem ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry