Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
boozqowa - fajne jest usłyszeć miłe słowa od bliskich, podnosi na duchu i motywuje)
mama - a ja dzisiaj nie ważyłam się się, żeby moje grzeszki nie wyszły, od dzisiaj przez 3 dni proteinki, więc potem się zważę, może będą jakieś efekty
Dostałam od babci mięsko z młodej sarenki (dziadek myśliwy), więc idę zaraz zrobić bitki w sosie pieczarkowym (mogę chyba taki sos pieczarkowy jak jestem na proteinach - nie będę jadła tych pieczarek???)
Wikula, pewnie że możesz, ja bym kilka pieczarek nawet zjadła w formie przyprawy Smacznego.
U mnie po wczorajszych % grzechach skok i to ogromny.. ale myślę, że mój dzień cyklu tez swoje zrobił, bo zawsze dużo wody nabieram w tych dniach
Robie karny jeden dzień protein, czyli jeszcze 2 I zobaczymy później co waga pokaże
Mama, co do siemienia, to ja go przedawkowałam jednak Wyczytałam, że tak często pity zaburza np. metabolizm.
Dziewczyny - porazka!:-(
Przechodze na III faze... Nie moge sie juz dluzej meczyc...
Ale po tych 30 dniach (no chyba, ze jutro waga pokaze cos innego) wroce znowu na dietke. Ale musze troche odpoczac, bo czuje sie osaczona przez wszechobecne warzywka i owoce
Maćku, jak musisz to lepiej przejdz na III faze, ja miałam podobnie jak nagle waga szła do góry zamiast na dół, to się człowiek tylko męczy.. odpocznij sobie i spróbuj później raz jeszcze
a ja już po obiadku... zrobiłam na zimno bo maz w pracy a samej dla siebie nie chciało mi się kombinować... zrobiłam sobie sałatkę lososia wędzonego wymieszałam z serkiem grani i cebulką trochę soli i gotowe pycha
Bafinko, brzmi apetycznie
Mama, dokładnie, myślę, że to od tego tak mi się pokićkało choć po samej sobie nie widze nic, tylko ta woda z okazji dni owulacyjnych, więc normalne
Zobaczę jak teraz to będzie wyglądać jak już odstawiłam siemię i dołożę jeden dzień protein, w tym głownie ryby będę jadła z mięsem i jajkiem. Taka mała restrykcja jak przy uderzeniowej