reklama

Dieta odchudzająca starającej

lilith ja cię nie chcę strtaszyć i mam nadzieje ze to nie to o czym myśle ale mój mąż miał takie same objawy i miał torbiel która zrobiła mu się po wyrwaniu zeba dawno temu mu wyrwali a zostal kawałek korzenia i zrobiło się zapalenie... i musiał mieć zabieg hirurgiczny ale może to nic poważnego &&&& kciuki:)

reklama
a ja jutro mam obrone licencjatu i cały dzien w nerwach chodze i tylko bym jadła.... już nie wiem co sobie wymyślić... a w środe gin i rozmowa o prace takze ciężki tydzień mam... a do tego same proteiny... ale dam rade jak weszlam na wage to szału dostałam ze jest wiecej niż tydz temu i zapre się ale nie zjem nic zakazanego....:(

cos wymyslilam i mam nadzieje,ze tak mozna:baffled:
kupilam w lidlu takie duze jogurty naturalne i maja dobry smak ,sa aksamitne,geste i dzis (w ratach) zjadlam caly jogurt500g i wiecie co???nalozylam sobie do kubka i posypalam lyzeczka kakao a proszku takie dla dzieci:baffled:;-)dooobre i bardziej zjadliwe-nie miezalam tylko tak jadlam,ze na kazdej lyzeczce mialam troche jogurtu i kakao... w sumie zjadlam tak jogurt z 3 lyzeczkami kakao(nesqik) czy lepiej tak nie robic ???????????co radzicie:sorry2:

No ja już dzisiaj prawie po pierwszym dniu....nawet poszlo....zreszta ja jestem wytrzymala w tygodniu i jakos idzie...najgorsze są wekendy.... Ale mam nadzieje ze jakoś z Wasza pomocą uda mi się przebrnąć przez kilka kolejnych
Dzisiaj w planach aerobik...wiec troszke sie poruszam....a jutro basenik:):):

Bafinko, jutro się okaże, pewnie teraz dostanę antybiotyk najpierw.. już raz pod narkozą miałam zabieg z zębem, bo mi w pl dentystka tylko jeden kanał wyleczyła a reszte zapchała i tak się bez mojej wiedzy psuło i psuło a jak wyszło na jaw to nic nie pomogło, tylko szpital momentalnie i na chirurgie, nic ciekawego, leżałam ze dwa tygodnie, bo początkowo musieli zbić gorączkę a później opuchlizna szła na oko i konsultację z okulistą były..

Zrób sobie coś na ten czas dobrego, bys zawsze miała możliwość podjedzenia. I powodzenia w środę :)

Tak mi się przypomniało, polecam jak macie ochotę na słodkie kogel mogel, często robiłam kiedyś na dietce albo beziki :D

reklama
LKASIA- przyjemnosc na aerobiku :))
BAFINKA- az u mnie slychac jak mlaskasz:))smacznego !!

LILITH- DZieki za pomysl z bezami-jutr bede w realu to mam nadzieje zakupic slodzic w plynie..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry