reklama

Dieta odchudzająca starającej

Hej :)

My dzisiaj znowu jedliśmy ta rybke od mamy. Dziewczyny macie wrazenie ze stan wasych paznokci sie poprawil odkąd zaczeliscie dietkę? Może to tylko moje wrażenie, ale przestaly mi się rozdwajac paznokcie :)

reklama
BAFINKA- w ksiazce Dukana jest napisane ,ze mozna produkty bialkowe z zawartoscią tluszczu do 4 % w 100g:tak:

MUSIA- witaj:) i smacznej rybki:tak:i super,ze paznokcie sie poprawily;-)

Musia - ja mam żel na paznokcia, to nie wiem czy mi się ich stan poprawił..

Ja na kolację robię sobie dzisiaj tatara (wiem, że z surowym mięsem trzeba uważać, ale mam sprawdzone) - lubicie?? Bo mnie naszła ochota, mój mąż tego nie jada, a ja lubię:))

Dziewczyny, ja jednak od teraz odpuszczam dietę bo nic nie zjem, nie moge już gryźć za bardzo.. mam nadzieję, że dostanę jutro ten nagły wypadek u dentysty z rana i coś zaradzi.. boli mnie głowa, ucho, szyja.. tragedia :(

wikula no nie wiem, moze mi sie tylko zdaje... ale nie...

Muszę sobie w koncu wage kupic, bo nigdy nie byla potrzebna a korzystam teraz z rodzicow i nie mam tego luksusu ważenia sie codziennie :) Jutro pojedziemy do sklepu i znowu zobacze ile ubyli :)

WIKULA- ja nigdy nie lubilam tatara...ani śledzi...nie jadla a wiem ,ze nie lubie-dziwne to ,,ale tak mam...ale Tobie smacznego:)))

LILITH- kochana to kladz sie albo co ,zeby sobie ulzyć a jutro &&&&&&& zeby dentysta przyjąl Cie na wizyte...ale mi Ciebie żal kochana....

MUSIA- ja tez nie mialam wagi-kupilismy miesiąc temu i teraz jestem gościówa :):):)))

Dziewczyny, ja jednak od teraz odpuszczam dietę bo nic nie zjem, nie moge już gryźć za bardzo.. mam nadzieję, że dostanę jutro ten nagły wypadek u dentysty z rana i coś zaradzi.. boli mnie głowa, ucho, szyja.. tragedia :(

Oj biedna jesteś... współczuję...mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie!!

wikula no nie wiem, moze mi sie tylko zdaje... ale nie...

Muszę sobie w koncu wage kupic, bo nigdy nie byla potrzebna a korzystam teraz z rodzicow i nie mam tego luksusu ważenia sie codziennie :) Jutro pojedziemy do sklepu i znowu zobacze ile ubyli :)

Waga to w naszym przypadku bardzo przydatna sprawa:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry