reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
lilith to ja mam nadzieje że jutro lekarz ci pomoże a tymczasem kladź sie może zaśniesz to ci szybciej czas zleci...

a co do paznokci to rzeczywiście są twarde ma porównanie bo 2 lata miałam akryle i jak zdjełam to nie wyglądały zbyt ładnie a teraz są twarde i się nie łamią ale za to mi zżółkły.... nie mam pojęcia od czego...

Bafinka - na zżułkniete paznokcie pomaga cytrynka. Wycisnij kilka kropelek cytryny na paznokcia i wmasuj. Jezeli nie pomoze, sa lakiery. Ja polecam z Avonu. Mi pomagaja od nich odzywki ;)

Jestem, chwilowo jest dużo lepiej :)
Za to najadlam sie okrutnie :D Od jutra mam nadzieję, wrócić na dietke, bo aż mi źle bez niej :)
Maćku, to chyba woda, bo w tak mięsko to tłuszczu nie powinno być.. szczególnie w takich ilościach.

Ja jutro na wagę nie wchodzę, najwcześniej za jakieś 3 dni jak się skoczek potwierdzi i woda ze mnie zlezie :)

Bafinko - to super wieśći!!! Gratulacje!!!

Lilith - powodzenia u dentysty:))

Mama. Loree, boozqowa, bunia, musia, pok i reszta dziewczyn jak tam u was?????

Ja zapomniałam się dzisiaj rano zważyć, skleroza a maksa!! A na śniadanko zjadłam dosyć obfite więc nie ma sensu teraz się ważyć...
Buziaki for all, bedę później...

reklama
Witam dziewczynki:)))
W prawdzie nie jestem na razie staraczka bo niemalże 4 miesiace temu urodziłam mojego skarbka wspanialego synka Michałka ale chciałabym dolączyc do Was bo musze zrzuciuć kilogramy nabyte w ciaży i przed nią i za radą Wikuli Waszej kolezanki forumowej mam zamiar zastosować dietę dr dukana.

Moge do Was dołaczyc???

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry