reklama

Dieta odchudzająca starającej

maćkuja bym osobiście tak nie eksperymentowala. Ale ja zawsze robie wedlug zalecen, wiec mna sie nie sugeruj :)
O, pieczywo tez mnie meczy ale nie tak jak slodycze ...

reklama
maćku- MYSLE ,ZE MOZESZ SPROBOWAC tak jak piszesz z utrwaleniem -tyle ,ze nie 2 tyg a 30 dni-do skoro zlecialo Ci 3 kg to na kazdy 1kg przypada 10 dni utrwalenia:)
a potem mozesz sobie zrobic dietke jakby od nowa:)

BAFONKA- czesc,no znecamy sie :))
MUSIA- mnie tez męczą slodycze w marketach i wlasnie jak czasem wymiekam to kupuje prince polo-uwieeeelbiam :)

mama mój Adrian dzisiaj kupił 4 princesse orzechowe - uwielbiaaam... Tak mnie kusiło, ale kazalam mu zjeść je zanim ja je zjem. Meczy mnie kat jeden no! ;)

No to i ja sie dziewczynki przylaczam do Waszego grona...jesli oczywiscie mozna:):) Od jutra zaczynam dietkę...odstawialm tabsy anty i mm nadzieje ze jakos tak latwij pojdzie...okolo 5 kg do zrzucenia....na poczatku faza uderzeniwa....zaplanowana na 5 dni...:):):

Hello Potwory!!

Czemu wy tyle piszecie???
Przeczytalam zaległości, ale zapomniała wszystko co pisałyście....skleroza...
Nie było mnie bo miałam do pozałatwiania parę spraw i byłam poza domem, dzisiaj wróciłam od babci (znowu zakazane jedzienie). Masakra jak tak dalej pójdzie to będę się odchudzać i odchudzać... Ale jest jakiś pozytyw, babcia mi powiedziała, że już strasznie chudziutko wyglądam i ma natychmiast przestać się odchudzać, hehe. A ja bardzo chcę zrzucić jeszcze te 4-5kg
Idę zjeść jakąś kolacyjkę. Robię właśnie placuszki z otrębów i chyba zrobię sobie do tego jajko sadzone...

reklama
WIKULA- czesc kochana chudzinko:)))smacznego!ja zjadlam makrele z puszki z jajkiem na twardo :)

LKASIA- ja jestem 2 m-ce,ale u mnie to wolniej idzie bo ja na hormonach do tej pory bylam a wiadomo,ze hormony zatrzymuja wode i powoduja stale laknienie...ale teraz po @ (za tydzień) juz bede bez hormonow to licze ,ze polece do konca pazdzernika.i listopad przywitam wagą 59 kg:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry