Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co znaczy mrozona w glazurze?mam pyt co do tej ryby w sosie porowo jogurtowym.. czy jak mam ją mrożona w glazurze to muszę ją najpierw rozmrażać???
Dziewczyny, przepraszam,że się nie odzywam.
Z zębami u synka jest coraz gorzej. Płacze całe noce, w dzień też jest fatalnie. Podaję syropy przeciwbólowe, ale poprawa jest tylko przez chwilę. Nie umie biedak spać, marudzi bez przerwy. Rano pojawiła się gorączka
Nie mam czasu pisać, ale myślę o Was.
Mama gratuluję spadku! Tyle zdążyłam przeczytac.
U Ciebie znowu po kilkudniowym zastoju waga leci w dół. Moze tak reaguje Twój organizm na dietę.
Uciekam,buziaki

BAFINKA- noooo kochana-to teraz tak jak pisze Lilith-zapodaj proteinki i bedzie siwitam się i ja wczoraj mnie nie było miałam dzięń pelen wrażeń... i niestety nagrzeszyłam bardzocały dzień było ok mimo że w gościach byłay pysznie wygądające smakołyki ale wieczorem poszlismy ze znajomymi do knajpy i mialam dobry zamiar poprosiłam cole light ale nie było nic lajtowego więc wzielam carmi do tego zjadlam kawalek pizzy a jakby tego jeszcze było malo to potem poszliśmy do kina( na śluby panieńskie) super komedia i zjadłam popcorn... a dziś mam wielkiego kaca moralnego że tak nagrzeszyłam nie wiem czy jest sens jutro wchodzić na wage
![]()
mowisz ,ze komedia super-tez sie z Tomem wybieramy-dzieci damy do znajomych-dzis sie dowiedzialam-od 12 do 17 mamy czas dla siebie
wiec chcemy isc do kina
w koncu
mam pyt co do tej ryby w sosie porowo jogurtowym.. czy jak mam ją mrożona w glazurze to muszę ją najpierw rozmrażać???

Co znaczy mrozona w glazurze?

jaka to radośc zmieniac suwaczek ,co ??;-);-)

i dziekuje