reklama

Dieta odchudzająca starającej

Witam w ten wyjatkowy dzien (10.10.2010):-)
Dzis mam P+W wiec zaszaleje!;-) Na obiadek kurak w warzywach (cebulka, marchewka i faslka) a na podwieczorek i kolacje salatka z gyrosem (tylko ie dam kukurydzy i zamiast majonezu bedzie jogurcik). Mniam!:tak:

reklama
witam się i ja wczoraj mnie nie było miałam dzięń pelen wrażeń... i niestety nagrzeszyłam bardzo:( cały dzień było ok mimo że w gościach byłay pysznie wygądające smakołyki ale wieczorem poszlismy ze znajomymi do knajpy i mialam dobry zamiar poprosiłam cole light ale nie było nic lajtowego więc wzielam carmi do tego zjadlam kawalek pizzy a jakby tego jeszcze było malo to potem poszliśmy do kina( na śluby panieńskie) super komedia i zjadłam popcorn... a dziś mam wielkiego kaca moralnego że tak nagrzeszyłam nie wiem czy jest sens jutro wchodzić na wage:(

Bafinko, nie wchodzi ale zrób sobie karne proteinki :)
Nie nagrzeszyłaś przecież aż tak bardzo.

Maćku, smaka mi tym gyrosem narobiłaś.. uwielbiam tą sałatkę i fakt, można ją na pw jeść, więc smacznego!!

Dziewczyny, przepraszam,że się nie odzywam.
Z zębami u synka jest coraz gorzej. Płacze całe noce, w dzień też jest fatalnie. Podaję syropy przeciwbólowe, ale poprawa jest tylko przez chwilę. Nie umie biedak spać, marudzi bez przerwy. Rano pojawiła się gorączka :(

Nie mam czasu pisać, ale myślę o Was.
Mama gratuluję spadku! Tyle zdążyłam przeczytac.
U Ciebie znowu po kilkudniowym zastoju waga leci w dół. Moze tak reaguje Twój organizm na dietę.

Uciekam,buziaki

LOREE- dziekuje -no moze u mnie tak jest-bo pamietam ,ze jak mi waga zleciala na 66 to potem 2 tyg byl zastój...najwazniejsze ,ze powoli ,ale idzie w dol:tak:

a Ty kochana sprobuj podac Malemu kulki homeopatyczne CHamomilla 30 rozpusc w odrobinie wody i Mu daj albo czopki homeop.Viburcol N u nas sie sprawdzilo:tak:
tole Cie kochana!

witam się i ja wczoraj mnie nie było miałam dzięń pelen wrażeń... i niestety nagrzeszyłam bardzo:( cały dzień było ok mimo że w gościach byłay pysznie wygądające smakołyki ale wieczorem poszlismy ze znajomymi do knajpy i mialam dobry zamiar poprosiłam cole light ale nie było nic lajtowego więc wzielam carmi do tego zjadlam kawalek pizzy a jakby tego jeszcze było malo to potem poszliśmy do kina( na śluby panieńskie) super komedia i zjadłam popcorn... a dziś mam wielkiego kaca moralnego że tak nagrzeszyłam nie wiem czy jest sens jutro wchodzić na wage:(
BAFINKA- noooo kochana-to teraz tak jak pisze Lilith-zapodaj proteinki i bedzie si:tak:mowisz ,ze komedia super-tez sie z Tomem wybieramy-dzieci damy do znajomych-dzis sie dowiedzialam-od 12 do 17 mamy czas dla siebie:tak:wiec chcemy isc do kina:-D:-Dw koncu:-p
mam pyt co do tej ryby w sosie porowo jogurtowym.. czy jak mam ją mrożona w glazurze to muszę ją najpierw rozmrażać???

NIE TRZEBA ROZMRAZAC;-)

pozdrawiam wszystkie Dukano-babeczki,moja waga dzis stoi-ale to przeciez normalne:-D:-D

Hej dziewczyny :)

Wczoraj bylam z mezem w kinie i nie mialam czasu zajrzec a sie wazylam wczoraj :) Schudlam 0.7 kg. I z tego sie ciesze :tak::tak:
A paluch boli nadal :crazy:
Zmieniłam suwaczek :-p

Lore tak jak mama mówi, podaj Viburcol. U nas było to samo i pomogło :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MUSIA- gratki spadku wagi:tak::-D:-D:-Djaka to radośc zmieniac suwaczek ,co ??;-);-)

dziewczyny czy mozna jesc makrele w puszce w sosie pomidorowym ????????????????????
bo naszlo mnie na rybe a mialam taka wlasnie makrele i do tego dodalam jajko na twardo-oczywiscie sosu nie wlalam ,wyjelam tylko rybke,ale wiadomo,ze troche sosu tez sie zjadlo...

najpierw zjadlam a teraz pytam:baffled::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry