reklama

Dieta odchudzająca starającej

POK- dokladnie tak jak napisaly Macku i Lilith..
LILITH- ja Ci podrzuce kasze bo mam :))
i dokladnie-ta mieszanka jest super bo tania i taka porcja ,ze akurat dla mnie i M na jeden posilek +miesko i obiad gotowy:) szukalam innych mieszanek ,ale albo byl groszek albo kukurydza w skladzie a tu sa 3 warzywa ktore mozemy wiec super:)

kupilam tez rybke mrozona -jutro bedzie na obiad.

reklama
U NAS JUZ PO KAWCE-POGODA LADNE wiec śmigamy na spacer bo za kilka dni ma byc znaczne pogorszenie pogody,a ruch przy dietce mile widziany :))

duuuuzo śmiechu życze [FONT=&quot]
b020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
b020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
b020.gif
[/FONT]

a moje dzieci tak sie bawią na gorze ,ze narazie nici ze spaceru,ale przed spaniem na pewno ich troche przegonie:))

ja dzis tylko [FONT=&quot]
d025.gif
[/FONT] , [FONT=&quot]
d030.gif
[/FONT] i [FONT=&quot]
e025.gif
[/FONT]

Tomi umyl auto i to wszystko ,no i poranne bieganie po sklepach. [FONT=&quot]
a020.gif
[/FONT]

LILITH- dzieki:);-)tak,zmienilam suwaczek :tak:rano bylo 63,700.

wlasnie wrocilismy ze spacerku-dzieci az rumience maja tak biegali-teraz spoczeli przed bajka:-D

ja dzis na kolacje planuje salatke z rukoli,jajek na twardo,pom.koktailowych,cebulki i papryki -polacze jogurtem naturalnym .

BOOZQOWA,BAFINKA,MACKU,MUSIA,WIKULA a Wy gdzie ??????????????;-)

MACKU- ;0 ;0 nie -do rosolu nie probowalam :)))

dodaj otreby do szklanki mleka ,troche slodziku i cynamonu jak lubisz -gotuj chwile na wolnym ogniu i ...smaaaacznego :))

Maćku, nigdy tak nie dodawałam otrębów :( Do rosołku daj sobie mięsko i jajkiem zagęść, coś ala ta zupa glut która ja jadam, na prawdę pycha i zapycha ;p

Mama, wiem że spadeczek był :) Ale sam w sobie suwaczek się zmienił, bardzo ładny :)
U mnie często po takim spacerku, ale w zasadzie pół dniowym waga leci w dół :)

Ale jestem głodna :( mężuś dopiero będzie za jakąś godzinkę najwcześniej, jeszcze go do polskiego sklepu wysłałam.. sama nie wiem po co.. :D

A właśnie, Mama, to Ty tego nie robisz tak na gęsto?? Ja czasem mam ochotę właśnie na taką typową papkę jak budyń :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry