reklama

Dieta odchudzająca starającej

To ile ta kupa wazyla? 1,5 kg?
Mysle, ze gdyby mnie sie udalo w koncu porzadnie wyproznic tez bym wiele stracila;-)
Wczoraj smazylam nalesniki na oleju rycynowym, ale efektow jeszcze nie ma:no:
MACKU- hahahahahahah,no to sie usmialam :))))
życze ,zebys tez mogla sie w koncu pozadnie zalatwić-ja chodze codziennie,czasem zdazy sie dzien przerwy...

LILITH- dzieki za przepis-zapisalam.
ja tez bede chciala zrobic pomidorowa na podrobach(żolądkach lub sercach) zobaczymy jaka wyjdzie..

reklama
A do sosu możesz dodać odrobinę koncentratu pomidorowego, ale wiesz, bez cukru ;p

Mi się za to ciagle ta pieczeń rzymska marzy.. ale jakos nie mogę się wziąć w garść by ją zrobić :D

Dziwnie macie z tym załatwianiem.. ja latam po kilka razy dziennie ;/

LILITH- ja kilka razy dziennie to biegam na siusiu:) a tak to raz dziennie,czasem 2 a czasem dzien przerwy-nie narzekam,czuje sie wyprozniona,nic mi nie zalega:)))

BOOZQOWA- ale zapodalas temat :)))))))))))))))))))))))))

ja zaraz przejże przepisy i zrobie liste zakupow co tam trzeba...szkoda ,ze w Lidlu nie ma slodzika w plynie;/ nic ,poszukam w Realu.

Hehehe, no temat "śmierdzący", ale jakże ważny się okazuje;-)
Też byłam w szoku, że mi tyle spadło. Ja właśnie będąc na diecie mało się "załatwiam". Siusiu to i w nocy po 2 razy zdarza mi się wstać bo pęcherz przepełniony, ale reszta to niestety co kilka dni. I od razu brzuch mam bardziej płaski chodź do rzeczywiście płaskiego to mi jeszcze trochę brakuje... Ale i tak jest juz lepiej. Jak rozmawiałam z siostra przez Skypa na wideorozmowie to mówiła, że widać. Że mam wcięcie w talii.
Powiem Wam, że aż wstyd, że tak się zaniedbałam po ciąży... a właściwie ostatnie miesiące. No, ale grunt to pozytywne myślenie i dążenie do celu;-)

kobietki moje trzymajcie za mnie kciuki bo właśnie wyjełam z piekarnika aromatyczne i przepysznie wyglądające ciasteczka a ja ich jeść nie moge:( mąż się zajada jutro je wezmę w gości mam nadzieje że zjedzą wszystkie żeby mnie nie kusiły... ale dziś muszę się trzymać..;(:(

BOOZQOWA- trzymaj sie !!!!!!!!!zawsze mozesz sobie zrobic schabowego z fileta-obtoczyc w jajku i w otrębach:)))))jest smaczny bi juz robilam kilka razy do tego fasolka szparagowa:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry