reklama

Dieta odchudzająca starającej

w krate wlozylam palec i ona sie otwiera w przeciwna strone niz ja stalam i w tym momencie jak ja tam wlozylam palec kolezanka sie rzucia na ta krate i krata poleciala a moj palec razem z nia i sie wygial w przeciwna strone

Dziewczyny jutro sie waze, trzymajcie &&& mocno zacisniete :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
jestem juz bylismy w tesco i w lidlu na zakupach i jeszcze w odziezowym po ubrania dla Zuzy..

MUSIA- jak tammmmmmmmmmmm???;-)

LILITH- czesc wlasnie robie gulasz;-):-p

pochwale sie!!!!!!!!!!!!!!!!!
wczoraj bylo 63,7 a dzis ...63,3:szok::-D:-D:-D:-Djak stala waga to stala a teraz znowu leci- w sumie tydzien temu mialam 63,8 a dzis 500g mniej...wiec powoli do celu :tak:

zaraz zmienie suwaczek tylko miesko zamieszam;-)

pozdrawiam wszystkie babeczki !!

No ja właśnie też czekam na rezultaty :)

Mama, gratuluje pięknego spadku!! Oby tak dalej, już widze to Twoją radość :)
Co do gulaszu, to wyobraź sobie, też dopiero teraz będę robić ;p
Wczoraj wróciłam późno, padnięta, więc stwierdziłam, że będzie robione dziś. Mam aż 2 kg mięsa to się będę obżerać :D a tak mi już brakowało, czegos takiego..

Co do wina, już go ne pije, bardzo źle go toleruję niestety.. jestem po nim śpiąca, nie wiem czy to wina diety [ bo drinki działają jak najbardziej ok ] czy nieprzyzwyczajenia do winka..

Od dziś też guajazyl, bo w końcuu lekko ale jednak zaczynają pobolewać jajniczki :)

To już 3 dzień na proteinkach, jeszcze się nie warzyłam, nie widze sensu, bo napuchłam, wzdęło mnie etc typowo jak w dniach około owulacyjnych.

Lecę sprzątać na dół, jak skończę to się melduję :)

LILITH- dziekuje:)) pewnie ,ze radocha:)

my juz po obiadku-polecam w Lidlu mieszanke warzywna mrozoną-kosztuje 2 zl a jest tam kalafior,brokul i marchewka ja wrzucam to na patelnie ,podlewam troche woda daje 0,5 kostaki rosolowej warzywnej i dusze pod przykryciem.i te warzywka mielismy z M do gulaszu a dzieci ziemniaki gulasz i buraczki-kazdy najedzony ,ze hoho a teraz czas na kawke:)

MAĆKU- fajnie,ze impreza udana :))ja kupilam wada elektroniczna w Ysku za 50 zl ...juz mialam dosc biegania do sasiasek:)

MUSIAAAA- jak tam palec i waga ??:)

czesc dziewczyny,

powiedzcie mi jedna rzecz. jak juz waga pokazuje np. 5-6 kilo mniej niz bylo to widzicie to tylko na wadze czy czujecie na sobie - na ubraniach i na oczach?

z gory dzieki za info.

buzka

reklama
Ja nawet jak waga nie leci, widze po sobie że chudnę i mniej się na mnie trzęsie :D:D

Maćku, super, że wieczorek się udał :) No i ciekawe jak tam waga :)

Mama, ja dokładnie tą samą mieszkankę kupuje do zupki jarzynowej, bo taką najbardziej lubimy :) Kosztuje 1kg 1f, więc grosze :)

U mnie dół już posprzatany, jeszcze częściowo góra i lecę robić gulasz, co by się na jaką 17 wyrobić :D Jeszcze jak na złość zapomnialam wczoraj mojemu kasze gryczaną do gulaszu kupić :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry