reklama

Dieta odchudzająca starającej

BOOZQOWA- czesc no to super,ze przesylka juz pędzi do Ciebie :))i laptop-no,no -super prezeny.mam nadzieje,ze rybka bedzie Ci tak smakowala tak ja mi i Musi:)
waga tez ladna :):):))gratki!!

u mnie szalu nie ma ,ale...jets spadek-cale 100g:):):):):))))))))))))))))))))) po tygodniu zastoju dobre i to -niepogardze:)))suwaczek juz zmienilam :)

u mnie rano bylo zimno-jak odwozilam dzieci do przedszkola o 8 to normalnie zmarzlam,dobrze ze w domku ciepelko:)

reklama
Mama- oj tak, u nas też z rana temperatura ekstramalna, ale słonko świeci i nastraja w bardzo dobry humor;-) I gratuluję spadku!!! Znaczy, że coś się ruszyło:-) Oby tak dalej. Ja zauważyłam, że na samych proteinkach to mi waga ładnie leci. Na warzywach mam lekki wzrost. Kurczę, jeszcze trochę, a siódemeczka będzie z przodu;-)

BOOZQOWA- no wlasnie ja tez to zauwazylam i moze dlatego lepiej przejde na system 3/3 bo teraz bylam 1/1 i jak widac u mnie sie nie sprawdza. teraz mam 3 dni protein i licze ,ze troche zleci.

czekam z Tba na 7 z przodu :):):))))

u mnie tez troche sie slonko przebija,ale jest wiatr i wszystkie krzewy mi tańczą na ogrodzie ..

A ja mam pustki w lodówce... na śniadanie dziś będzie kawa;-) Jak Maja zaśnie to chociaż po jajka skoczę do warzywniaka koło bloku bo umrę z głodu;-)

Bafinka- 3mam mocno kciuki! Przede mną też test wytrwałości w niedzielę... więc doskonale Cię rozumiem;-)

Mama- Smacznego! ;-)

LILITH- czesc:)) no wlasnie sama sie zastanawiam jak mi waga zleci jak w koncu odstawie hormony :):))) chociaz tyle powinno mi radosc sprawic,ze tu sie uda:)

BOOZQOWA- dziekuje -bylo smaczne ,to od Ciebie ten przepis z jajkami i mlekiem w proszku?? bardzo smaczna przekąska:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry