reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Ja już po zupce mlecznej.. zjadlam 30 minut temu i zaś głodna jestem :( Nie wiem co mam dziś taki apetyt, może przez ograniczenia spowodowane tym zębem.. wiem, że nie mogę to chcę jeszcze bardziej - to chyba można dopasować do wielu spraw :D:D

hellooo babki:-D
ja juz po owsiance,nadrabiam z kawką.waga nadal stoi i ani grama w dol-na sob.lub ndz.mam termin @ wiec pewnie juz sie woda zatrzymuje:baffled:dobrze,ze narazie nie idzie w gore:confused2:

dzis bede robic gulasz z żolżdków kurzysz-zobaczymy co to wyjdzie:sorry:

mam nadzieje,ze u Was z wagą lepiej:tak:

Hej!
Witam w kolejnym dniu fazy III.:-)
Musze Wam napisac, ze chyba mi ona sluzy od powoli moje jelita sie odblokowuja...:happy: Ciekawe ile kilo mi juz w zwiazu z tym zeszlo;-)

Widzialam, ze wczoraj byl temat pizzy. Ja wczoraj bylam w pizzerii i udalo mi sie oprzec pokusie. Ale to chyba dlatego, ze zamowilam pizze bez pieczarek a zrobili mi z pieczarkami. I tak smierdziala tymi pieczarlkkami, ze ja oddalam kolezance...:baffled:;-)

witam się i ja
ja o 8 zjadłam owsiankę i po tem na 2 godz spacerze...strasznie zimno jest na dworze chyba pora wyjąć zimowy plaszczyk.. zaraz wciąge makrelkę wedzoną mam na nią wielką ochote

MAĆKU- heloo,heloo :))
posz nam tu co jesz w tej III fazie bo my niedlugo tez przechodzimy :)))))))))))
fajnie,ze faza i ogolnie dietka Ci sluzy :))

ja zrobilam juz gulasz z żolądków ,dodalam pieczarki ,poszatkowaną marchewke,troche koperku i 2kostki wolowe i jest pych-zabielilam jogurtem ,zagescilam mąka kukurydziankai zaraz sobie podjem:)

Witam się dzisiaj :)

Ja po owsiance i ... princessie:zawstydzona/y: Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, ze dzisiaj ciężki dzien i pozwoliłam sobie na 1 grzeszek :)

A dzisiaj na obiad robię Pangę w pieprzu cytrynowym :) Zobaczymy co wyjdzie.

reklama
Smacznego wszystkim :)
Melduję, że u mnie waga wróciła do normalnego stanu.. teraz pewnie z tydzień poczekam aż drgnie w dół, choć przed @ może byc z tym kiepsko..

Maćku, gratuluję, że dałaś radę w pizzeri :) I powodzenia na III fazię :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry