reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
MAĆKU- no tak-owocki:)))
LILITH- cześć :)no ja wlasnie jestem przed @ i widzisz ,znowu zastoj-jutro pewnie pojdzie w gore...dobrze,ze 2 dni po @ spada :))

musia- CZESC grzesznico :))))))

BAFINKA- smacznej makrelki :)

MUSIA- tak dzis widze Twoje 1,8 mniej :)) super i jaki ladny ten suwaczek:))ciekawe kiedy znowu ja bede mogla zmienic suwaczek...

u mnie do przodu...Dmi u gory sie bawi-spiewa:)
a ja kawkuje.

Mama, jak przyjdzie @ to wtedy będziemy mówić, że waga taka a nie inna przez nią, ale jeszcze jej nie ma :)

O co chodzi z tą rybką??

Ja właśnie szamam sniadanie, kilka plasterków szynki, jajko na miękko, ogóreczek i pomidorek, ale już wiem, że się na długo tym nie najem :D

mama trzymam &&& żebyś mogła szybko zobaczyć spadek wagi i zmienic suwaczek:tak: Mój Patryk z Adrianem czytają książeczkę, a ja własnie zaraz będe sie zabierac za moją pangę. Tylko musze isc do sklepu po folię;-)

reklama
z tą rybą chodzi o to że to nie są ryby morskie tylko specjalnie hodowane na sprzedaż i dlatego karmią je żeńskimi hormonami żeby szybciej rosły...
BAFINKA- o kurcze-nie wiedzialam...ja chyba nigdy pangi nie jadlam bo ja dorsza,lososia i mintaja najczesciej jadam,ale dobrze wiedzieć:)

LILITH- smacznego:)
MUSIA- Tobie rowniez .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry