reklama

Dieta odchudzająca starającej

Super że mamy osobny wątek :D
Należy nam się i już ;p

Ja jestem drugi raz na dietce, tylko sobie ją odrobinę zmodyfikowałam.

Za 1 razem dieta trwała 3 miesiące i zrzuciłam 10,5 kg, nie dotrwałam do celu ale to bylo dla mnie i tak wiele :)

Mogę zamieścić linki do forum z przepisami :)

reklama
Super że mamy osobny wątek :D
Należy nam się i już ;p

Ja jestem drugi raz na dietce, tylko sobie ją odrobinę zmodyfikowałam.

Za 1 razem dieta trwała 3 miesiące i zrzuciłam 10,5 kg, nie dotrwałam do celu ale to bylo dla mnie i tak wiele :)

Mogę zamieścić linki do forum z przepisami :)

Wstawiaj! Przyda sie:tak:

Kurcze - nie mam takiego grilla. Musze zobaczyc, czy drogie toto i moze se kupie...?:sorry2:

no więc ja też sie witam :-D dziś mam drugi dzień fazy I :-p nie jest źle- jak narazie. na szczęście mam fajne stronki z przepisami, które potrafią urozmaicić kuchnię- oto linki :

Przepisy Na Okres Diety Protal Faza Uderzeniowa - Forum Kulinarne Smaczny.pl - strona 2

PRZEPISY w diecie DUKANA - Grupy Wsparcia Dieta.pl

ja dziś próbowałam sobie zrobić placuszki z serka wiejskiego na śniadanie, ale że moja patelnia to raczej teflonowa nie jest, to je sfajczyłam :-p może inny rodzaj mi kiedyś wyjdzie- najwyżej kupię teflonową ;-)

Oooo to właśnie te linki :)

Bardzo fajnie się czułam swego czasu na tym forum z grupami wsparcia.

Maćku, ja myślę, że to jakikolwiek tego typu grill byłby dobry. przynajmniej nic się nie przypala, pycha :D

A jak coś smażyć to na oleju parafinowym lub wodzie, ale mięso takie suchawe później, dziwne :)

Oooo to właśnie te linki :)

Bardzo fajnie się czułam swego czasu na tym forum z grupami wsparcia.

Maćku, ja myślę, że to jakikolwiek tego typu grill byłby dobry. przynajmniej nic się nie przypala, pycha :D

A jak coś smażyć to na oleju parafinowym lub wodzie, ale mięso takie suchawe później, dziwne :)
Jutro bede w ?moim" sklepie agd to spytam o grilla. Juz przed dieta o nim myslalam:tak:
A olej parafinowy to sie chyba w aptece kupuje? A jak on smakuje?

Ja wczoraj upieklam chlebek - troche kiepsk wyszedl i przesadzilam z przyprawami, ale da sie zjesc:tak:

ja też nie mam grila- chyba, że ten co na tarasie stoi, ale raczej sezon grillowania na dworze się skończył :dry:

ja mięsko robię w piekarniku- kładę je na ruszcie, pod to daję blachę z wodą. robi się mięciutkie i smaczne (nie jest takie suche) - no i bez dodatku tłuszczu. a jak małżowi chcę zrobić bardziej chrupiące, to wyciągam tą blachę z wodą, a daję "suchą" i mięsko się przypieka.

Macku-super,ze zalozylea ten watek-ja tez sie melduje na tej dietce:) dzis jakos weny nie mam,ale jutro cos napisze -jak to u mnie jest:)
pozdrawiam Dukano-staraczki:))))

Nie wiem jak smakuję ten olej, ale trzeba uważać bo on działa przeczyszczająco :D
Nie stosowałam go, bo tu nie mogłam dostać, to olałam i jak trzeba było używałam tylko wody ;p

Ja chlebka nie piekę już. Nie mam na niego ochoty pod żadną postacią :D
A tak robie sobie z mlekiem zupkę i na słodko zjadam :)

A co do tego grilla, to u mnie zaś bez niego nie ma żarcia :D Już tak nawykłam, że wole z niego, niż z piekarnika i o ile krócej czekam :)

reklama
ja właśnie też chcę upiec ten chlebek, bo tego mi najbardziej brakuje na śniadanko, ale nigdzie nie umiem znaleźć mąki kukurydzianej :baffled: może do czasu rozpoczęcia II fazy już ją gdzieś znajdę. najwyżej zostaną mi bułeczki dukanowskie :-D

lillith a mam pytanko co do drugiej fazy. lepiej jest sobie robić system 5/5 czy 1/1? bo ja bym chciała bardziej urozmaicone i zrobić sobie 1/1, ale jeśli to ma przynieść mniejsze efekty? w sumie, nie zależy mi na czasie, tylko na samych kilogramach (do lata daleko, żebym mogła sobie w bikini paradować ;-) ), więc jeśli efekt by był, tylko wolniejszy, to chyba bym sie na to skusiła :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry