Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja poproszeJak któraś potrzebuję książki dukana też pisac, wyślę na meila jutro![]()

Ja na razie spacerki po lesie;-)a jakieś ćwiczenia wprowadzacie??
ja nie dam rady weidera chyba za cięzkie....co mysliszJa na dużym steperku tylko i a6w![]()

no ale drugą mam "przewidzianą" do kwietnia, ale zobaczymy w jakim tempie będę zrzucać ;-) zadzwoniłam też do ciotki doktorki i mi doradziła, żebym jednak 1/1 robiła, bo moje nerki mogą się zbuntować jak kiedyś 

właśnie weszłam na ten wątek i w szoku jestem jakie efekty są po tej diecie, chętnie bym się skusiła ale nie wiem na czym ta dieta polega, chyba musze poszperać w necie, czy ta dieta nie zaszkodzi staraczką?? Chetnie bym się coś o niej dowiedziała. Teraz waże 59kg przy wzroście 155, kiedys ważyłam 71 ale udało mi się troche zgubić. byłam bym szczęśliwa gdym straciła jeszcze z 5 kgAle natej stronce jest wszystko po kolei wytłumaczone
To może spróbuj 3/3
Dziewczyny, pokaże wam jakie były moje efekty po dietce, plus a6w, balsam i peeling kawowy. Tylko bardzo was proszę, nie śmiejcie się, bo trochę sie wstydzę
5 Marzec:
brzuch: 95cm
pas: 84cm
biodra: 93cm
uda: 94/56
20 MAJ:
brzuch: 77cm
pas: 69cm
biodra: 87cm
uda: 86/51 cm
Jakis rezulatat jest, więc myślę, że na prawdę waro.
Test :
Test Dukana - Grupy Wsparcia Dieta.pl
to ja też, ja też chcę!!!!!!! tinka.sz@gmail.comPodałam ostatnio też linka do testu dukana, który liczy ile będziemy na diecie, ile będzie trwała dana faza i jaki dla naszej osoby będzie najlepszy system.
Mogę podać raz jeszcze.
Jak któraś potrzebuję książki dukana też pisac, wyślę na meila jutro
Najlepszy niby jest system 5/5, bo najszybciej gubi się wagę.
Co do fazy uderzeniowej, ne zaleca się w niej używania jeszcze skrobi kukurydzianej.
A co do chlebków i bułeczek, jest na nie wiele przepisów, i faktycznie te chlebki różnią się smakiem i konsystencją w zależności od przepisu
Ja robiłam chyba z drożdzy, mleka, serka, otrębów i jajka i wychodził idealny. A i trochę tej skrobi.