reklama

Dieta odchudzająca starającej

Mama, nie ma się co męczyć :) Jak potrzeba Ci III fazy to na nią wchodz :)

Co do zęba, własnie wyczytałam, że to może być suchy zębodół, czyli jakaś infekcja.. stąd ból promieniuje na ucho i mam takie wielkie węzły chłonne.. do tego brak apetytu.. juz szyją ruszac nie mogę..
sama tym razem do dentysty nie pójdę, bo z córa tym razem nie bardzo, ponoć płukanie tego boli.. więc tylko sobota by pasowała.. :(

reklama
BAFINKA- smacznego :))

LILITH- no ja co prawda dostalam antybiotyk po usunieciu zeba ,zeby nie bylo zapalenia ,wiec wychodzi na to ,ze pomogl skoro mi nic nie bylo-wspolczuje i mam nadzieje,ze uda Ci sie szybciej pojsc do dentysty niz w sobote...

masakra miałam dzisiaj tak zalatany dzień, że dopiero przed chwilą weszłam do domu i nawet nie miała okazji nic zjeść, teraz podgrzewam sobie kuraka i idę coś w TV obejrzeć:))

A ja właśnie zajadam śniadanko - chlebek z białym serkiem (zamiast masła) i jajeczkiem na twardo, mniam, mniam:))))))))

Meldować się tutaj szybko lasencje!!!!!!!!!!!!!!!
Jak tam wag????????????????????

u mnie dzisiaj pokazał 60,600:))) Może jednak uda mi się zobaczyć w niedługim czasie 5 z przodu:)))

jestem i ja...moja waga nadal stoi na 64,400....
a bylo juz 63,300:-(:-(
dzis mam 6 d.c jestem 4 dni po @ nie wiem czemu ta waga nie chce ruszyć:angry::wściekła/y:

bylam u kumpeli z rana a zaraz jade po Domisia..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry