reklama

Dieta odchudzająca starającej

wikula- NO DZIWNIE..... ;/ i to jeszcze Ci pwiem ze kupilam sobie zielone herbate w tabletkach i lykam ,ale nic nie daje,wegli jem tyle co wczesniej i wczesniej lecialo a teraz ...wrrrrrr nerwa mam...

biore co prawda ten Castagnus na regulacje cyklu,ale to jest ziolowe-nie hormon...chyba qrna,ze to przez to wino....juz prawie tydzien po lampce wieczorem pije ,wiec moze to.....??

reklama
ja sie dzis nie ważyłam zważe się w poniedziałak może wtedy jakiś spadek zobacze.. od dziś biore wiesiołaka na śluz tylko tego się strasznie dużo bieże bo od 3-6 tabletek a to przecież olej... ciekawe jak na to moja waga zareaguje...

WIKULA- no juz nie wiem-przeciez na tej diecie nie mozna alkoholu...waga raczej dobra-kupilismy ja 1,5 m-ca temu :)

BAFINKA- ja w tamtym cyklu bralam wiesiolka-3 razy dziennie po 2 kapsulki i waga szla w dol...także spokojnie...ja chyba tez kilka dni sie nie zważe:sorry:tyle co ja ryb jem to....

a ja od dziś znów same proteiny choć dokończyłam wczorajsze leczo ale było go malo... na obiadek zrobie sobie kluski leniwe a na kolacje mam kurczaka w galarecie ale zimne nóżki:)

Bafinko, ja jadłam w dawce 4000mg i waga spadała, podobnie jak szalałam z siemię to podobnie bylo. Ale faktycznie, na wino narzekałam.. każdy z nas jest inny ale kto wie.

Mama, może teraz stoi i stoi i stoi a jak spadnie to o 1kg lub więcej? Pamiętam, kiedyś też długo na spadek czekałaś, później polecialo chyba codziennie po trochę :)

BAFINKA- poprosze przepis na leniwe :)))
LILITH- czesc :)) wiesz co jeszcze ze 4 dni popije to winko i przestane...co do wagi to fakt ja mam tak dziwnie,ze dlugo stoi a potem przez kilka dni powoli spada tylko ten czas zastoju jest ciężki do przeżycia.... ;/

teraz pokroilam piers z kurczaka,podlalam woda i sie dusi-dodalam rozmaite przyprawy ,troche mrozonego kalafioru i brokulu ,zaraz zabiele jogutrem i zrobie blenderem-zupke krem ciekawe jaka wyjdzie??:)

mamusia proszę bardzo:)
leniwe
Składniki:

• pół kilo chudego białego sera
  • 2 jajka
  • 5 łyżek skrobii/mąki kukurydzianej + do podsypania*
  • sól
  • słodzik
  • jogurt naturalny
  • cynamon

Ser przecisnąć przez praskę, rozgnieść widelcem czy zmielić-kto jak woli :) Dodać jajka, mąkę i szczyptę soli. Zagnieść ciasto. Rozwałkować i pociąć na równe kawałki. Wodę zagotować, posolić. Gdy już będzie wrzeć zmniejszyć ogień i wrzucać leniwe. Wyjąć, gdy wypłyną inaczej się rozgotują. Posypać słodzikiem, polać jogurtem i posypać cynamonem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry