reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dieta odchudzająca starającej

Witajcie kochane,

a więc tak, zważyłam się rano i patrze.. szok, prawie pół kg więcej !! Nie wiedziałam oczywiście od czego więc załapałam lekkiego doła.. pojechaliśmy oglądać mieszkanie.. tu też klapa.. ale stwierdziłam, nie może tak być, ciagle coś nie tak, więc musimy sobie poprawić humor.. tym sposobem zakupiliśmy dla siebie dużego DSa a dla córki małego plus kilka gier, ale szczęśliwa !!

Ale, ale.. poszliśmy kupić nowe ciuszki na zimę, a ja, jak wacie straszny sęp jestem.. niestety nie mogłam znaleźć żadnych dobrych spodni :( znaczy były, na dzieciecych.. kupilam sobie sweterek i kurtkę.. na wiek : 11-13 lat :D
Tak czy siak, zadowolona jestem bardzo i nie przeżywam pierwszy raz od niepamiętnego czasu, że poszła kupa kasy, w końcu raz na jakiś krótki czas każdemu coś się należy.

Wróciłam do domu i poszłam się na zad zważyć i co.. 51,5 czyli mniej o 300g a wcześniej tak nieładnie mi waga pokazała :D
Tak więc z mieszkaniem klapa a wszystko inne jak najbardziej w porządku.

Bafinko, gratuluję spadku, jest imponujący :)

reklama
Hej:-)
Dzisiaj byłam na imieninach u chrzestnej :-):-) i obawiałam się żeby nic mnie nie skusiło, ale się nie dałam:tak::tak: i powiem wam, że jestem z siebie dumna. Trochę mnie rodzinka wkurzyła głupimi komentarzami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, np:
- całe życie byłaś przy kości o co ci chodzi
- wiesz co nic jakoś nie widać żeby co zleciało
- napij się nic ci nie będzie itp....
Mój wynik po tygodniu to -4,2 kg :-D:-D:-D:-D, najśmieszniejsze jest, że zeszło mi z łydek :-D:-D, 2 tygodnie temu nie mogłam dopiąć kozaczków a dzisiaj spokojnie jeszcze z zapasem. Oponki moje też trochę mniejsze, spodnie spokojnie zapinam i nic mi się nie wgniata. :-):-)

Kochane moje nie wiem co sie stalo-wczoraj mialam 16d.c i wieczorem po 22 bylam na siusiu i krew-myslalam ,ze plamienie,ale nie-w nocy poszly 2 tampony:no:dzis od rana nastepny:no:zupelnie nie wiem o co chodzi:no:
krew bordowa,wiec to nie plamienie tylko normalnie @.

tego jeszcze nie bylo-po 15 dniach:szok:znowu @:eek:
ostatnią @ mialam 15 pazdziernika,biore castagnusa ktory ma mi wydlurzyc cykl a tu co?????????????????

do gina dopiero zadzwonie we wtorek,ręce mi opadly
nic sie u mnie kupy nie trzyma-niby w środe mialam owulke i co...@ przychodzi jak chce...wqrwia mnie to wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rozumiem, że jesteś zła, zawiedziona i nie wiesz co się dzieję.. tule mocno, choć nie wiele to pomoże.. ważne jednak, że możesz zadzwonić do ginka we wtorek, zobaczysz, szybko zleci i może jutro już tego nie będzie??

Cze dziewczyny!:-)
Co dzis na obiad?
Hej:-)
Dzisiaj byłam na imieninach u chrzestnej :-):-) i obawiałam się żeby nic mnie nie skusiło, ale się nie dałam:tak::tak: i powiem wam, że jestem z siebie dumna. Trochę mnie rodzinka wkurzyła głupimi komentarzami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, np:
- całe życie byłaś przy kości o co ci chodzi
- wiesz co nic jakoś nie widać żeby co zleciało
- napij się nic ci nie będzie itp....
Mój wynik po tygodniu to -4,2 kg :-D:-D:-D:-D, najśmieszniejsze jest, że zeszło mi z łydek :-D:-D, 2 tygodnie temu nie mogłam dopiąć kozaczków a dzisiaj spokojnie jeszcze z zapasem. Oponki moje też trochę mniejsze, spodnie spokojnie zapinam i nic mi się nie wgniata. :-):-)
Hehe - milusia rodzinka!;-)
Ale nie przejmuj sie - najwazniejsze, ze Ty widzisz postepy i lepiej sie czujesz we wlasnej skorze:tak:

cześć kochane :-D ze mną już lepiej :-D wczoraj byłam na cmentarzu umyć pomniki na święta, żeby tatko miał ładnie i moje babcie i dziadunie ;-) potem pojechaliśmy do teściów- oczywiście moja zjadliwa teściowa nic nie powiedziała, że schudłam (a widzi to każdy). bo ona to potrafi się odezwać tylko jak ktoś brzydko wygląda. taka zołza to jest, że jak przytyłam, to za każdym razem "O! widzę, że znowu cię przybyło" o oczywiście uśmiech :eek: ale za to teściu się uśmiechnął do męża i powiedział- no, no, ale teraz masz mniej kobiety ;-) jak to facet potrafi pochwalić :-D i podnieść na duchu :-D
a dziś miałam egzamin z rana i musiałam jechać do szkoły- oczywiście zaliczyłam iiiiiiiiii DOSTAŁAM 5!!!!!!!

spadam na rodzinną- czyli z małżowinką niedzielkę :-D buziam was

a na obiadek dziś kapucha kiszona, z kurakiem, doprawiona pomidorkami i ziołami- taki sobie a'la bigosssssssooooo :-D

reklama
Bafinka- sprawdzonego nie mam przepisu to nie pomoge:sorry:

a ja mam temp.36,3 wiec to nie plamienia tylko @...napisalam smsa do gina bedzie mial chwile i da mi znac to zadzwonie i obgadam sprawe.

pozdrawiam wszystkie babeczki ..

Do góry