reklama

Dieta odchudzająca starającej

Ale wam zazdroszczę tej III fazy :)
Ale dziś nabrałam ponownie ochoty a raczej siły do ciągniecia dietki dalej, więc się nie poddaje :) Właśnie się robi pyszna potrawka, tylko na męża czekam to będę zajadać :)

reklama
Ale jestem pojedzona a tu mi Mama takie ochoty robisz :D

Powiedzcie, ile wy jecie tak najwięcej jajek w ciągu dnia?? Zaczęłam się tak zastanawiać, czy ja ich czasem za dużo na proteinowej nie pochłaniam ;/

Witajcie dukanki:tak:
Trochę Was zaniedbałąm , ale trochę było zajęć.
Zazdroszczę Wam 3 fazy. U mnie jeszcze druga faza z miesiąc potrwa.:tak:
Waga pokazała mi dziś 9 kg mniej- w 5 tygodni
od dziś PW 5 dni hurrrrra:-D:-D

Co do jajek, ja zjadam około 2-3 dzienne w różnej postaci .

a ja jakoś zapominam się ważyć :sorry: a owładnęła mną mania, że wcale nie schudłam, a wręcz że teraz tyję :szok: znowu czas, że nie potrafię na siebie w lustrze patrzeć :dry: no a pozatym coś się dzieje chyba niedobrego. już od jakiegoś czasu jestem ciągle śpiąca, zmęczona, bez siły. i mama wyskoczyła, że jakaś blada jestem :eek: faktycznie- bladzioch się ze mnie zrobił. będę musiała skoczyć do doktorki- niech mi pobiorą krew i zobaczą czy jest ok. bo zaczynam podejrzewać anemię :eek:

Bunia, a może to po tej jelitówce ?? Takie osłabienie Cię dopadło.. a jak nie to lepiej iść morfologię zrobić.

Martolinka, gratuluję spadku :)

Ja się boje wchodzić na tą wagę, skoro takie dziwactwa mi pokazuję.. co prawda jestem jednak przed owulka, na nią zawsze puchnę i trochę wody nabieram ale mimo wszystko.. ja czekam na spadki nie na wzrosty :(

przed jelitówką już byłam taka słaba :eek: nawet jak kawę wypiję, to bym najchętniej spać poszła. nic innego mi się nie chce :dry: dziś na 16 mam tą rozmowę- trzymajcie &&&&&&& :-D

jestem i ja zalatana :))zrobilam zakupy spozywcze ,odebralam synka z przedszkola,w piekarniku ryba ,salatka z porem zrobiona-za 10 min bede szamać :)

LILITH- ja roznie jem jajka-ale tez gdzies 2,3 dziennie-a jak na wieczor nie jestem za bardzo glodna to gotuje 2 na twardo i jem samo bialko bez zoltka-jednak zoltko ma sporo cholesterolu wiec trzeba uwazac,ale mysle ,ze 2 dziennie to tak w sam raz:)

MARTOLINKA- gratki spadku:))))))))))))))))))))))

BUNIA- mowisz-masz- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete i czekamy na info po rozmowie !!!

moja waga stoi ,ale mam 3 dzień @..

reklama
Mama, czyli pewnie po będzie spadek :) Smacznego Ci zyczę, ja też zaraz po sniadanko idę :)

To ja jem zdecydowanie za duzo jajek.. na warzywnej jem około 2 ale na proteinowej, zdarzało mi się i do 7 dobić.. a standardowo to z 5..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry