Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale wam zazdroszczę tej III fazy
Ale dziś nabrałam ponownie ochoty a raczej siły do ciągniecia dietki dalej, więc się nie poddaje Właśnie się robi pyszna potrawka, tylko na męża czekam to będę zajadać
Witajcie dukanki
Trochę Was zaniedbałąm , ale trochę było zajęć.
Zazdroszczę Wam 3 fazy. U mnie jeszcze druga faza z miesiąc potrwa.
Waga pokazała mi dziś 9 kg mniej- w 5 tygodni
od dziś PW 5 dni hurrrrra
Co do jajek, ja zjadam około 2-3 dzienne w różnej postaci .
a ja jakoś zapominam się ważyć a owładnęła mną mania, że wcale nie schudłam, a wręcz że teraz tyję znowu czas, że nie potrafię na siebie w lustrze patrzeć no a pozatym coś się dzieje chyba niedobrego. już od jakiegoś czasu jestem ciągle śpiąca, zmęczona, bez siły. i mama wyskoczyła, że jakaś blada jestem faktycznie- bladzioch się ze mnie zrobił. będę musiała skoczyć do doktorki- niech mi pobiorą krew i zobaczą czy jest ok. bo zaczynam podejrzewać anemię
Bunia, a może to po tej jelitówce ?? Takie osłabienie Cię dopadło.. a jak nie to lepiej iść morfologię zrobić.
Martolinka, gratuluję spadku
Ja się boje wchodzić na tą wagę, skoro takie dziwactwa mi pokazuję.. co prawda jestem jednak przed owulka, na nią zawsze puchnę i trochę wody nabieram ale mimo wszystko.. ja czekam na spadki nie na wzrosty
przed jelitówką już byłam taka słaba nawet jak kawę wypiję, to bym najchętniej spać poszła. nic innego mi się nie chce dziś na 16 mam tą rozmowę- trzymajcie &&&&&&&
jestem i ja zalatana )zrobilam zakupy spozywcze ,odebralam synka z przedszkola,w piekarniku ryba ,salatka z porem zrobiona-za 10 min bede szamać
LILITH- ja roznie jem jajka-ale tez gdzies 2,3 dziennie-a jak na wieczor nie jestem za bardzo glodna to gotuje 2 na twardo i jem samo bialko bez zoltka-jednak zoltko ma sporo cholesterolu wiec trzeba uwazac,ale mysle ,ze 2 dziennie to tak w sam raz
MARTOLINKA- gratki spadku)))))))))))))))))))))
BUNIA- mowisz-masz- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete i czekamy na info po rozmowie !!!