Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja juz rybkę wyjelam z pieca zaraz bede jeść i oczywiscie licze na spadek bo dzis tez ostatni dzień P+W- od jutra 3 dni P
ja ostatnio duzo jem ryb i to chyba po nich tak fajnie mi waga zeszla
w ndz.mielismy gości i przyjechali akurat 1,5 h po obiadku a wyczytala ,ze jak chcesz slodkie zjesc to godzine najmniej trzeba odczekac od posilku bo bialko nie strawi sie z weglowodanami wiec jak Oni przyjechali to pozwolilismy obie z Tomem na troche slodkiego i jest si-waga nie poszla w gore ale tez nie dajmy sie zwariowac jak czasem cos slodkieg wciągniemy-w koncu juz tyyyyyyle zrzucilysmy ze czasem nam sie nalezy...
Z tym słodkim to masz rację, choć jak byłam pierwszy raz na dukanie i walczyłam z tymi 11 kg to nic słodkiego nie zdarzyło mi się tknąć przez 3 miesiące, piekłam za to dużo rzeczy dozwolonych. Za to pizze raz zjadłam i orzeszki solone
Co do ryb, po nich waga schodzi niesamowicie u mnie, więc u Ciebie pewnie jest podobnie Rybki najlepsze
Idę zajadać serek z pomidorkiem i ogórkiem. A waga stoi, odważyłam się zważyć
hejka dziewczyny ! ja miałam zacząc od dzisiaj ale ...zapomniałam hihi..no nic dzisiaj po pracy jade zrobic solidne zakupki i od jutra dietka...mam nadzieje ze wytrzymam i zgubie jakies 10kg
ASIIEK- powodzenia w zrzucaniu kilosów-z nami sie uda ))
LILITH- grati odwagi ))najwazniejsze,ze w gore waga nie poszla..
no ja mam pol zamrazalki ryb i tak od kilku dni kazdego dnia jem,czasem 3 dni ryby raz kurczak co by sie nie przejeść-a najlepsze,ze ryba jest syta i mnie przynajmniej dlugo trzyma do ryby zjadlam serek grani -wkroilam w talarki pora i zodkiewke i w kostke papryke-nawet przypraw nie dawalam taki por "ostry" popilam to colą 0%.
Mama, a taki serek pasuję?? Bo jakoś go sobie nie umiem wyobrazić Ja tu w UK mam drobny problem z wyborem ryb.. i ciągle kupuję jedne sprawdzone, dwie duże paki i też leżą w zamrażalniku, tylko powiem szczerze, jakoś nie bardzo mam na nie ochotę.. ale jak mus to mus
LILITH- taki serek grani-granulowany ) w lidlu kupuje,jest albo naturalny albo ze szczypiorkiem-ja kupuje naturalny i do tego te dodatki o ktorych pisalam czasem dodaje jajko na twardo ugotowane,ale dzi nie bylo czasu )
ja kupuje 3 rodzaje ryb i jem na przemian ,chyba ,ze dostane gdzies ladnego świeżego lososia to raz na jakis czas jeszcze lososia kupie,ale najbardziej smakuje mi dorsz
do ryby czesto albo ten serek albo ogorki kiszone albo kapusta kiszona)
w sobote Tomi zrobil surowke-drobniutko poszatkowak kapuste bialą ,na tarce starl marchewke na wiórki i ..pol jablka-wymieszal to-skropil cytryną i dodal lyzeczkę oliwy-super do ryby pasuje ))wien jest oliwa i pol jabka ,ale to na cala miske wiec na talerzu bylo oliwy niewiele...oczywiscie przyprawy i swierzo mielony pieprz.