reklama

Dieta odchudzająca starającej

LILITH- no 7 to troche duużo...

ja juz rybkę wyjelam z pieca zaraz bede jeść i oczywiscie licze na spadek bo dzis tez ostatni dzień P+W- od jutra 3 dni P

ja ostatnio duzo jem ryb i to chyba po nich tak fajnie mi waga zeszla:)

w ndz.mielismy gości i przyjechali akurat 1,5 h po obiadku a wyczytala ,ze jak chcesz slodkie zjesc to godzine najmniej trzeba odczekac od posilku bo bialko nie strawi sie z weglowodanami wiec jak Oni przyjechali to pozwolilismy obie z Tomem na troche slodkiego i jest si-waga nie poszla w gore ale tez nie dajmy sie zwariowac jak czasem cos slodkieg wciągniemy-w koncu juz tyyyyyyle zrzucilysmy ze czasem nam sie nalezy... :)

zasiadam do ryby bo mi zaraz ostygnie..

reklama
Z tym słodkim to masz rację, choć jak byłam pierwszy raz na dukanie i walczyłam z tymi 11 kg to nic słodkiego nie zdarzyło mi się tknąć przez 3 miesiące, piekłam za to dużo rzeczy dozwolonych. Za to pizze raz zjadłam i orzeszki solone :D

Co do ryb, po nich waga schodzi niesamowicie u mnie, więc u Ciebie pewnie jest podobnie :) Rybki najlepsze :)

Idę zajadać serek z pomidorkiem i ogórkiem. A waga stoi, odważyłam się zważyć :)

hejka dziewczyny ! ja miałam zacząc od dzisiaj ale ...zapomniałam hihi..no nic dzisiaj po pracy jade zrobic solidne zakupki i od jutra dietka...mam nadzieje ze wytrzymam i zgubie jakies 10kg

ASIIEK- powodzenia w zrzucaniu kilosów-z nami sie uda :)))

LILITH- grati odwagi :):):)))najwazniejsze,ze w gore waga nie poszla..
no ja mam pol zamrazalki ryb i tak od kilku dni kazdego dnia jem,czasem 3 dni ryby raz kurczak co by sie nie przejeść-a najlepsze,ze ryba jest syta i mnie przynajmniej dlugo trzyma :)do ryby zjadlam serek grani -wkroilam w talarki pora i zodkiewke i w kostke papryke-nawet przypraw nie dawalam taki por "ostry" :)popilam to colą 0%.

teraz czas na kawe-zapraszam :)

Asiiek, powodzenia :)

Mama, a taki serek pasuję?? Bo jakoś go sobie nie umiem wyobrazić :D Ja tu w UK mam drobny problem z wyborem ryb.. i ciągle kupuję jedne sprawdzone, dwie duże paki i też leżą w zamrażalniku, tylko powiem szczerze, jakoś nie bardzo mam na nie ochotę.. ale jak mus to mus :)

LILITH- taki serek grani-granulowany :)) w lidlu kupuje,jest albo naturalny albo ze szczypiorkiem-ja kupuje naturalny i do tego te dodatki o ktorych pisalam czasem dodaje jajko na twardo ugotowane,ale dzi nie bylo czasu :))

ja kupuje 3 rodzaje ryb i jem na przemian ,chyba ,ze dostane gdzies ladnego świeżego lososia to raz na jakis czas jeszcze lososia kupie,ale najbardziej smakuje mi dorsz:)

do ryby czesto albo ten serek albo ogorki kiszone albo kapusta kiszona:))

w sobote Tomi zrobil surowke-drobniutko poszatkowak kapuste bialą ,na tarce starl marchewke na wiórki i ..pol jablka-wymieszal to-skropil cytryną i dodal lyzeczkę oliwy-super do ryby pasuje :):):)))wien jest oliwa i pol jabka ,ale to na cala miske wiec na talerzu bylo oliwy niewiele...oczywiscie przyprawy i swierzo mielony pieprz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry