• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
WIKULA- no dzialalismy w piatek i wczoraj i bedziemy jutro-śluz plodny byl elegancki wiec chlopaki mają w czym przeżyć:)) z dziecmi tez dzialalismy co 2 dni-w 10,12 i 14 d.c. i sie udalo wiec "system"co 2 dni sprawdzony :))

No to do dzieła Mama :) Ja przegapiłam po przytulanko było dzień po pozytywnym, więc niby ok ale później juz nie.. i nawet nie wiem kiedy u mnie pierwszy skok był, dziś czy wczoraj :D

WIKULA- no dzialalismy w piatek i wczoraj i bedziemy jutro-śluz plodny byl elegancki wiec chlopaki mają w czym przeżyć:)) z dziecmi tez dzialalismy co 2 dni-w 10,12 i 14 d.c. i sie udalo wiec "system"co 2 dni sprawdzony :))
Mi też ginka kazała co dwa dni, więc coś w tym musi być, aczkolwiek jak u mnie na razie bez sukcesów...

Laski ale Wy jestescie zorientowane w naszym cyklu kobiecym :) ja wiem kiedy sa plodne i tyle :) tyle , ze my mielismy szczescie ze za 1 podejsciem nam sie udało . Licze , ze nastepnym razem bedzie tak samo... zastanawiam sie kiedy zaczac. Przeraza mnie bunt dwulatka (to za rok) i mały niemowlaczek. Poczekam jeszcze ze staankami. Poza tym swoj porod wspominam jako koszmat wiec mi sie nie pali :/

a ja dzis ochote mam na jajeczka na miekko :)

LILITH- no my juz dzialalismy 2 razy wiec cos tam juz w jajowodzie leci do celu :)))jutro bedzie świeża dostawa :)

WIKULA- no u mnie tez jak narazie bez sukcesu,ale 2 razy tak sie udalo,wiec to dobry "system" a ja sie boje,ze poprostu jak co cykl pechol urosnie a potem zamiast peknąć to sie skurczy....pojecalabym do gina na zastrzyk,ale do 16 ma urlop;/;/ i po sprawie....takze zostaje mi czekac i miec nadzieje,ze moze peknie i ze po witaminach u męża z ruchliwoscia jest lepiej ..

MARTOLINKA- witaj wieczorkiem...no widzisz my juz tyle czasu walczymy ,ze znamy swoj organizm na wskroś...
ja tak wlasnie mialam-urodzilam Domisia to Zuza miala 2 lata i dalismy rade:))
mam nadzieje,ze szybko sie doczekasz drugiego szkraba :)

ja nie jem kolacji-czuje sie taka pelna-przez te plodne woda mi sie zatrzymuje i jestem taka napąpowana :/;/pewnie za 2,3 dni wszystko wysiusiam:)

Ostatnia edycja:
WIKULA- nie mam namiarow na zadnego ktory by mnie mogl szybko przyjąc bo ten zastrzyk pewnie musialabym dostac jutro-dzis mam 9d.c a mam 27 dniowe...no nic -mam nadzieje,ze pechol peknie...
smacznego ciacha:)))

reklama
Ja zjadłam już kawałek ciasta jogurtowego, a teraz robię sobie jajecznicę z kabanosem (miałam ochotę na mięsny dodatek, a tylko to znalazłam w lodówce...)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry