Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No to smacznego Ja czekam na mojego i będzie obiado kolacja. Miały byc co prawda dla nich gołąbki ale jednak będzie rybka z sałatką a dla mnie mięsko z odrobiną buraka
jestem z poranna kawką po owsiance-zaczynam 3 dni P...
WIKULA- no jeszcze nie pekl...dzis nadal temp.36.4 wiec wciaz czekam na skok...boje sie ,ze znowu urosnie do pewnych rozmiarow i sie skurczy -skurczbyk!!!
jak do srody nie bedzie skoku to lipa..........
LILITH- jak tam z mieszkankiem zalatwione???
moja waga caly czas 600 na + ale trwaja plodne ,wiec licze ,ze na dniach wroce do 61kg a poza tym teraz 3 dni proteinek wiec jestem dobrej mysli
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALE sie ciesze-dostalam sie dziś do ginekologa!!!moj jest na urlopie ,ale u mnie w miejscowosci tez jest podobno bardzo sympatyczny gin i pożalilam sie pani przez tel jak to u mnie z tą owulka i wcisnela mnie na 11.45-zrobi mi usg i jak bedzie duzy pęchol to da zastrzyk !!!!!!!!!!!! ale sie ciesze!!!!!!
U mnie natomiast waga stoi...ale może mam tak jak mama, bo tez mam dni płodne...????
Dzisiaj wieczorem znowu zgrzeszę...umówiłam się z moimi kumpelami na drina, ale musze się wyluzować, bo jutro jak wszystko dobrze pójdzie będę miała IUI
Wikula, to żaden grzech więc miłego spotkania i jak co trzymam kciuki za jutro
Mama, no to wizyta już tuż tuż, świetnie że Ci się udało, będziesz wiedziała co i jak.
Mam pewien problem Mój mężuś wczoraj powiedział, że chce bym w końcu przeszła na III fazę bo jego zdaniem nie potrzeba mi już odchudzania i boi się, że tyłek strace Moim zdaniem jednak, powinnam dociągnąć chociaż do tych 50 kg.. w końcu to ja mam się czuć dobrze z moim własnym ciałem i wagą.. powiedzcie kto tu ma bardziej egoistyczne podejście, mój mąż który chce bym wyglądała odpowiednio dla niego [ nie lubi za szczupłych dziewczyn ] czy też ja, która chcę się psychicznie czuć dobrze?? Przyznam, że nie bardzo wiem co robić
WIKULA- to na pweno przez plodne-zatrzymuje sie woda i przez to wgw nam stoi...ale za kilka dni- zobaczysz bedzie mniej...az do terminu @ )potem znowu zastój .
LILITH- ja pamietam ,ze Macku pisala,ze na III fazie jeszcze zeszo Jej pol kilo czy kilo wiec moze jeszcze kilka dni badz na II fazie a potem przejdz na III i tak dobijesz do 50 kg )
mysle ,ze tu chodzi najbardziej o nasze samopoczucie bo to nam daje pewnosc siebie i poczucie wartosci takie czy inne...
na szczescie do 50 kg zostalo Ci niewiele.
ja lece na stacje zatankuje i jade -nie moge juz wysiedziec w domu,dam znac zaraz po wizycie.