B
bunia87
Gość
witam moje słoneczka
po pierwszym dniu praktyk oki :-) będę spędzać tam czas od 8-13 codziennie :-) na szczęście nie 8 godzin ;-)
dziś pierwszy dzień uderzeniówki- od dziś zaczynam od nowa chuść ;-) zrobię teraz 4 dni- poprzednio miałam 6, to teraz mniej zrobię. a potem przejdę na system 3/3, bo ten 1/1 to mało waga spadała. może jak będzie mniej warzywków to lepiej pójdzie
przede mną jeszcze minimum 15kg do zrzucenia, ale skoro dałam radę zrzucić 12 to nie dam 15 :-) jakoś tak ta przerwa zmotywowała, bo przedtem było że muszę 30kg- poszło 12. a teraz zaczynam z myślami- trzeba zrzucić 15kg. jakby od nowa, ale i tak lżejsza
po pierwszym dniu praktyk oki :-) będę spędzać tam czas od 8-13 codziennie :-) na szczęście nie 8 godzin ;-)dziś pierwszy dzień uderzeniówki- od dziś zaczynam od nowa chuść ;-) zrobię teraz 4 dni- poprzednio miałam 6, to teraz mniej zrobię. a potem przejdę na system 3/3, bo ten 1/1 to mało waga spadała. może jak będzie mniej warzywków to lepiej pójdzie

przede mną jeszcze minimum 15kg do zrzucenia, ale skoro dałam radę zrzucić 12 to nie dam 15 :-) jakoś tak ta przerwa zmotywowała, bo przedtem było że muszę 30kg- poszło 12. a teraz zaczynam z myślami- trzeba zrzucić 15kg. jakby od nowa, ale i tak lżejsza

plecy mnie bolą ,jakas polamana sie czuje