• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dieta odchudzająca starającej

Dzięki dziewczyny, no własnie, to chyba dlatego, że nie pisałam z wami, taka kara:-) więc będę już starała nie robić sobie zaległości.
Ja jeszcze jutro P i znów potem moje ukochane warzywka. Już nie mogę się doczekać;-)

wikulaa- oj, w M to ja nie wiem kiedy się zmieszczę... ale gratuluję serdecznie. Masz już piękny wynik! Pozazdrościć! Mi musi jeszcze zejść dużo z ud i tyłka... Brzucha chyba się już nie pozbędę, ale poniżej pasa obowiązkowo muszę zeszczupleć... Mam upatrzone spodnie w Reserved i nie wchodzę w rozmiar 42... Musze czekać.... Tylko gorzej jak już ich nie będzie. No zobaczymy. ;-)

reklama
Hej kobitki ;*

Ostatnio mam mało czasu, ale wpadam kiedy moge ;) U mnie ok, Patryk dawno spi, Adrian na piłce a ja przy kompie.
Jutro pzechodze na IIfaze ;)

Druga faza jest fajna, tylko strasznie się ciągnie-przynajmniej u mnie...

Dzięki dziewczyny, no własnie, to chyba dlatego, że nie pisałam z wami, taka kara:-) więc będę już starała nie robić sobie zaległości.
Ja jeszcze jutro P i znów potem moje ukochane warzywka. Już nie mogę się doczekać;-)

wikulaa- oj, w M to ja nie wiem kiedy się zmieszczę... ale gratuluję serdecznie. Masz już piękny wynik! Pozazdrościć! Mi musi jeszcze zejść dużo z ud i tyłka... Brzucha chyba się już nie pozbędę, ale poniżej pasa obowiązkowo muszę zeszczupleć... Mam upatrzone spodnie w Reserved i nie wchodzę w rozmiar 42... Musze czekać.... Tylko gorzej jak już ich nie będzie. No zobaczymy. ;-)
Będą na pewno...poczekają na Ciebie:))) Bo to już niedługo będzie!!

czesc kochane :)
ja juz przy kawce i zajadam kanapke z pastą jajeczną ze szczypiorkiem...nie musze mowic jakie pyszne ?:))))?

WIKULA- fajna ta kurtka-lubie krate :)i gratki rozmiaru M :):))pewnie,ze to motywuje..

BOOZQOWA- trzymaj sie nas-w grupie latwiej no i wsparcie sie liczy jak dopada zwatpienie a poza tym fajnie miec sie z kim podzielc sukcesami:))

MACKU,MUSIA,LILITH,BAFINKA,JUSTA,MARTOLINKA i cala resza świty co u Was ??:)

ja mam od kilku dni 500-600g na + bo plodne,ale jeszcze kilka dni i znow bedzie 61:)

u mnie leje od wieczora,siedze przy swietle bo normalnie ciemno;/
milego dnia babeczki:)

... :-( zmotywujcie proszę... Zostało mi jeszcze minimum 9,5 kilo do zrzucenia,a boję się, że jak tak zaczynam się wyłamywać to się sypnę całkiem...

Tyle już kochana osiągnełaś!!!! szkoda tego czasu i poswiecenia !!!! warto !!! chocby dla tych spodni z reserved:-D

.

podzialalismy z mężem,dzieci spia a nas dopadl glod i wlasnie wcinam rybe z piekarnika(mąż juz zjadl) z surowką z kapusty:)

Mama chyba ostro pracowlaiście skoro w nocy naszedł Cię głód:tak: gratulacje zokazji 3miesiecznicy dukanowania;-)

Hej kobitki ;*

Ostatnio mam mało czasu, ale wpadam kiedy moge ;) U mnie ok, Patryk dawno spi, Adrian na piłce a ja przy kompie.
Jutro pzechodze na IIfaze ;)

zazdroszcz tej 3 fazy:tak: ale tez sie pewnie doczekam:tak:

MACKU,MUSIA,LILITH,BAFINKA,JUSTA,MARTOLINKA i cala resza świty co u Was ??:)

ja mam od kilku dni 500-600g na + bo plodne,ale jeszcze kilka dni i znow bedzie 61:)

u mnie leje od wieczora,siedze przy swietle bo normalnie ciemno;/
milego dnia babeczki:)

mama u mnie w końcu waga ruszyła:-D jeden dzień P wystraczył i 400 g mniej:-D jeszcze 4 dni P i licze , ze nadrobie zaległosci w wadze:tak:

Antek niedługo ma roczek . Obchodzimy urodziny razem i musze jeszcze troche zrzucic zeby cos ekstra do szpilek sobie kupic:tak:

Witajcie.
Buuuu a ja mam ponad tygodniowy zastój.:-(
Buuuuuu i dziś ostatni dzień z warzywkami. :-(
No ,ale może wreszcie waga runie w dół.:-D

Od rana w kuchni zginęłam, ale już się odnalazłam i już jestem .:-)

Na obiadek dziś zrobiłam sobie pulpety z sosem grzybowym ( którego przepis podawałam) i do tego surówka z pekinki, marchewki i jabłka wymieszana z jogurtem naturalnym. Ot taki pożegnalny obiad.
Familia ma pulpety w sosie pomidorowym, aby mi przykro nie było.:-D
Lodówka świeci pustkami.:eek: Portfel jeszcze gorszymi. :ninja2:

MARTOLINKA- wstaw linka jak cos ciekawego znajdziesz :tak:milych i owocnych poszukiwań:tak:

JUSTA- a jaki masz system ???ja mam 3/3 i to jest tak optymalnie jak dla mnie i mjego męża:tak:my tez dzis 3-ostatni dzień P+W.

moj portfel dzis bedzie napelniony-mąż ma wyplate:tak:
mam nadzieje,ze u Was tez niedlugo bedzie kaska:tak:

ja dzis na obiadek ryba i kapusta na gęsto z marchewką i buraczki a mąż jak wroci kapustka i 4 palki z kuraka w ziolach:-p

reklama
JUSTA-NO ja tez bylam 5/5 i kurcze ciężko mi bylo...potem bylam 1/1 ale to troche za wczesnie bylo-to znaczy waga bardzo powoli szla na dol i byly zastoje-a teraz od miesiaca mam 3/3 i jest rewelka:)tak na prawde w sam raz... :)polecam.

trzymam &&&&&&&&&&& za padające kiloski:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry