Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jestem
Nie mam pojęcia jak moja waga, wczoraj zgrzeszyłam i poszliśmy do pizza hut, zjadłam 2 kawałki pizzy i wypiłam kieliszek wina..
Do nadrabiania mam bardzo dużo..
Przeprowadzam się w sobotę Tak bardzo się cieszę
No i jestem. Jak na razie wypiłam kawkę. Ważyłam się dziś i waga stoi w miejscu. Ufffffffffffffffff... jak dobrze, że nie poszła w górę... W końcu mam upragnioną 7 z przodu i jak bym zobaczyła 8 to chyba bym się załamała... No, ale dalej jest 78,4 :-)
BOOZQOWA- jak tam,mąka uratowana???)))))))))))to Ci Maja-kuchareczka
fajnie,ze waga w gore nie poszla
LILITH- jak sie ciesze,ze sie wyniesiecie z tego mieszkania-superrrrr!!i co do tego co wczoraj o nim pisalas czy jakies inne wpadlo w oko ??
ja tezwczoraj pol lampki winka wypilam...
ASIIEK- bardzo prosze-jek trzeba jest kop)niestety slodycze sa dla nas zgubne,ale jest nutella Dukana to sobie zrob i wcinaj ))))
Radocha to głownie dlatego, że w końcu mogę się wynieść z tej ruiny..
Co dziś pichcisz??
Ja nadal mleka w proszku nie kupiłam
Ide teraz z mała pograć, a później do dentysty i zakupki
Maż ma dziś gołąbki a ja przeciągam proteinową do piątku aż, więc jakieś mięsko pewnie będzie na obiadek