Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluje spadku!!!Ja chyba pozostane przy serniku i ptasim mleczku.. boje sie , ze po tym mleku , kakao waga stanie (o ile nie wzrosnie). Jak posmakuje jednego batona to zjem wszytskiea tak niewiele mi zostało
od wczoraj kolejne 300 g.mniej
A jak u Was spadeczki?
Justa ale te batoniki smakowicie wyglądająNa pewno zrobię, pewnie nie tylko ja będę podjadać, pycha!! Już mi tak dieta zbrzydła, że na siłe jem mięso i ryby
Potrzeba mi jakiejś nowości bo inaczej nie przetrwam.. początkiem grudnia dopiero mają być karpie w pl sklepie.. myślałam, że na nich pojade do końca diety ale aż tyle nie wyczekam
Dziś się w końcu zważyłam i jest spadek: 50,800, więc źle nie jest.. rozważam bycie na diecie gdy zejdzie do równych 50, no chyba że wykombinuję coś na co teraz będę miała ochotę..
W sumie podane składniki są dozwolone, nie? 2 łyżki otrąb owsianych i 1 pszennych to podstawa dnia. A te dodatki kakao i mleko odtłuszczone... nie są zakazane w diecie Dukana. Więc te 4 szt. chyba spokojnie w ciągu dnia można wciągnąćJusta ile takich można zjeść na dzień?? jedną sztuke ??
[/B][/I]