Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochana ja nie wiem jak to jest bo ja robie na normalnym mleku i skrobiiZrobiłam sobie w końcu te naleśniki, tylko powiedzcie, to mleko w proszku daje w proszku czy je z czymś robie i dodaje do jajka?? Zrobiłam sobie z 2 jajek i 2 łyżek tego mleka i wyszły 2 naleśnikiTo chyba coś nie tak?? Ale faktycznie przepyszne !! Do mięska idealne jak sie nie doda słodzika
![]()
doczekałs sie w koncu tych nalesnikówja proteinkuje na całego z ate moje grzechy... a w paitek roczek naszego syna ... nie wiem jak to bedziemartolinka ja ostatnie dwa ani tez grzeszłam i teraz mam wyrzuty sumienia... ale proteinki pojemy to będzie ok![]()
o nie Justynamartolinka hihih, czyli grzeszki raz na jakiś czas wskazane? !
niewskazane
nie bierzcie ze mnie przykladu!!!
U mnie ponad 1 kg na plusie, ale nie byłam na diecie od miesiąca a poza tym jestem przed @. To chyba i tak dobry wynik!justa to super że ciasto smakuje
ja też troche na plusie jestem po tych moich grzechach ale nie przejmuje sie zbytnio![]()
dziewczyny rewelacja zrobiłam sobie topiony serekpychota
polecam przepyszny wykonanie jest banalne bierzemy kostkę sera białego (może być stary czym starszy tym wyraźniejszy smak) rozgniatamy i posypujemy łyżeczką sody oraz dowolnymi przyprawami ja dodałam suszone pomidory czosnek bazylie sól i pieprz i smażymy na patelni aż sie całkowicie rozpuści z 10 min na koniec dodajemy jedno jajko i jeszcze chwile smażymy cały czas mieszając i wychodzi bombowy serek topiony
![]()
Co do przeprowadzki, to końca roboty w domu nie widać :d Dziś kończymy pokój małej, dziś go skończyłam malować i zostały tylko pierdołki.. wyszorowałam dziś co mogłam [ dopiero siadłam od rana ] a ile jeszcze zostało.. sił mi jednak brakuje po takich 3 dniach ciągłej roboty od rana do nocy.. Tak więc wszystko powolutku od jutra, podobnie będzie z zakupem reszty rzeczy i malowaniem..
Alez to chaotycznie napisałam ;/ no ale cóż nie myślę juz trzeźwo
Justa, ale mi ochotę zrobiłaś na tą ogórkową.. muszę zrobić za jakieś 3 dni
[/B][/I]