Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam mielone z marchewką gotowaną zagęszczoną mąką kukurydzianą.dziewczyny co robicie dzis na obiad????ja wczoraj zrobilam bitki ze schabu-wiem ,ze schabu niet,ale juz mi sie ryby i kurczak przejadl i zrobilam bitki w sosie ,zagescilam mąka kukurydzianą i jogutrem,dodalam kostke wolowa i inne przyprawy -do tego surowka z kapusty,marchewki i odrobiny jablka-bylo pycha
a dzis nie wiem co;/
A ostatnio bardzo smakuje mi wątróbka drobiowa przypieczona z cebulką a do tego buraczki.
No właśnie też się zastanawiałam nad tym co dalej.co myslicie-przechodzimy od grudnia czy jeszcze walczymy do naszych ustalonych kg???![]()
Wg. testu Dukana cel powinnam osiągnąć do 9 grudnia.
Może i się uda...
ale ja przy wzroście 160 cm i wadze 60 kg. nadal czuję się jak bałwanek. 

domyślam się.:-( Tym bardziej jest mi przykro.Justa - ja już za długo walczę dlatego brak mi sił...
spróbujęjusta ten przepis na batoniki to właśnie od ciebiesą przepyszne musisz spróbować
![]()
, jak znajdę mleko.
buuuuuu :-( szkoda, że tak od siebie daleko mieszkamy, bo bym się przyłączyła.wikula bardzo dobry pomysł ja też chce chodzić na siłownie albo na aerobik ale nie mam z kim![]()

;-)) wzięłam się za mycie okien.:-)
:-)a mleko granulowane jak kuplam w Tesco

nie chce mi sie wychodzic z domu.....czyli będziemy wagowo tak samoWIKULA- no i super) ja tez dojde do 60kg i starczy-to 59 kg co mam na suwaczku to tak "na wyrost" wzięlam bo przy 60 kg juz jestem szczesliwa
)) w piatek lub sobote mam mieć @-mysle ,ze jak sie zwaze po @ to bedzie 60 kg i witaj III fazo
))
i bedziemy szukaly przepisów na dania w III fazie)