reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
u mnie wlasnie zacząl padac snieg ;/;//

dziewczyny co robicie dzis na obiad????ja wczoraj zrobilam bitki ze schabu-wiem ,ze schabu niet,ale juz mi sie ryby i kurczak przejadl i zrobilam bitki w sosie ,zagescilam mąka kukurydzianą i jogutrem,dodalam kostke wolowa i inne przyprawy -do tego surowka z kapusty,marchewki i odrobiny jablka-bylo pycha:)

a dzis nie wiem co;/

Witajcie,

ja ostatnio troszkę zaniedbałam dietę, tzn przez weekend, mam jej już serdecznie dość. Nie wiem ile wytrzymam.. ciężko mi się zmusić by jeść kuraka, ryby, jajka, nabiału i tak jadam mało, bo nie przepadam.. Na wagę to tak za tydzień może wejdę.. co by się teraz nie zdołować..

A u was jak??

Mama, jak miło Cię widzieć :*

WIKULA,LILITH- no ja tez juz troche "tesknie" za innymi smakami i czas chyba babki przejsc na III faze-owoce,2 razy w tyg uczta 2 razy w tyg ziemniaczki-np.podsmażane na teflonie pokrojone w talarki i do tego jajko sadzone:)))
co myslicie-przechodzimy od grudnia czy jeszcze walczymy do naszych ustalonych kg???:)

dziewczyny co robicie dzis na obiad????ja wczoraj zrobilam bitki ze schabu-wiem ,ze schabu niet,ale juz mi sie ryby i kurczak przejadl i zrobilam bitki w sosie ,zagescilam mąka kukurydzianą i jogutrem,dodalam kostke wolowa i inne przyprawy -do tego surowka z kapusty,marchewki i odrobiny jablka-bylo pycha:)

a dzis nie wiem co;/
ja mam mielone z marchewką gotowaną zagęszczoną mąką kukurydzianą.:tak: A ostatnio bardzo smakuje mi wątróbka drobiowa przypieczona z cebulką a do tego buraczki.:tak:

co myslicie-przechodzimy od grudnia czy jeszcze walczymy do naszych ustalonych kg???:)
No właśnie też się zastanawiałam nad tym co dalej.:rolleyes2: Wg. testu Dukana cel powinnam osiągnąć do 9 grudnia.:tak: Może i się uda...:tak:ale ja przy wzroście 160 cm i wadze 60 kg. nadal czuję się jak bałwanek. :unsure::sorry2:

Justa - ja już za długo walczę dlatego brak mi sił...
domyślam się.:-( Tym bardziej jest mi przykro.

justa ten przepis na batoniki to właśnie od ciebie:) są przepyszne musisz spróbować:)
spróbuję :tak:, jak znajdę mleko.:dry:

wikula bardzo dobry pomysł ja też chce chodzić na siłownie albo na aerobik ale nie mam z kim:(
buuuuuu :-( szkoda, że tak od siebie daleko mieszkamy, bo bym się przyłączyła.:tak:

Póki mąż siedzi w domu i zimy narazie nie widać ( choć mama05 już mnie przestraszyła :tak:;-)) wzięłam się za mycie okien.:-)

WIKULA- no i super:)) ja tez dojde do 60kg i starczy-to 59 kg co mam na suwaczku to tak "na wyrost" wzięlam bo przy 60 kg juz jestem szczesliwa:))) w piatek lub sobote mam mieć @-mysle ,ze jak sie zwaze po @ to bedzie 60 kg i witaj III fazo :)))

i bedziemy szukaly przepisów na dania w III fazie:))

JUSTA- Ty tez pieknie poszlas z wagą:tak::-)a mleko granulowane jak kuplam w Tesco:tak:
no to w grudniu i Ty do nas dolączysz w III fazie:tak::-D

nie myj okien -zaraz i do Ciebie deszcz ze sniegiem dijdzie-taki wiatr ,ze na pewno Wam te chmury zagoni:baffled:
ja zaraz musze jechac po Domisia:sorry2:nie chce mi sie wychodzic z domu.....

reklama
WIKULA- no i super:)) ja tez dojde do 60kg i starczy-to 59 kg co mam na suwaczku to tak "na wyrost" wzięlam bo przy 60 kg juz jestem szczesliwa:))) w piatek lub sobote mam mieć @-mysle ,ze jak sie zwaze po @ to bedzie 60 kg i witaj III fazo :)))

i bedziemy szukaly przepisów na dania w III fazie:))
czyli będziemy wagowo tak samo:))
ja już bym poszalała z jakimiś nowymi przepisami, hehhe
Ty nas nie strasz tym śniegiem...niecierpię zimy w mieście, wszędzie tylko korki i chlapa i nie ma gdzie zaparkować auta...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry