reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
hellooo babki;-)

co tam,jak tam ??;-):-p
jakies sprawdzone przepisy na slodkości?
moja waga tez stoi,ale jestem przed@ i po paczce hormonów wiec:baffled:liczylam sie z tym...najwazniejsze,ze nie poszybowala do góry:tak:

ściskam wszystkie :happy2:

mama! miła że wpadłaś:) mamy nowy przepis na batoniki:)
4 łyżki mleka w proszku 3 łyżki otrębów 4 mleka 1 kakao i 1 słodzika wymieszać i wsadzić do zamrażalnika na min 15min bardzo smaczne i szybkie w zrobieniu

wpadłam żeby się pochwalić tym kurczakiem wychodzi przepyszny jeszcze takiego dobrego nigdy nie jadłam polecam:)
a waga nadal stoi....
kuś strasznie, musze go kiedyś wypróbować:))))

ja dzisiaj robie gulasz z sarniny i do tego szpinak z bialym serem (skoro nie można śmietany, to trzeba sobie jakoś radzić), ciekawe jak to wyjdzie:))\
u mnie waga też stoi, ale nic dziwnego @ przylazła...
powiem wam, że jestem całkowicie załamana...

wikula okrutnie mi przykro:( nie wiem co mam ci powiedzieć:( wiec że sercem i duchem jestem z tobą i tule mocno:****
a gdzie kupujesz sarninę??? ja nigdy nie jadłam... daj znać jak szpinak wyszedł mam w zamrażalniku ale nie wiem jak zrobić...

Bafinka - Ja takie "dzikie" mięsa dostaję od dziadka, on jest myśliwym:)))
próbowałam szpinak i jest pyszniutki, smakuje tak jak ze śmietaną, a nawet lepiej, nie dodawałam żadnego tłuszczu, nic. Wrzuciałam go na patelnie podlałam wodą, potem dodałam ser (miał ser kozi niskotłuszczowy - ale i tak trochę za tłusty jak na naszą dietkę, ale oc tam. On jest dość słony, dlatego potem już nie soliłąm, tylko pieprz), przyprawiłam i gotowe, jak lubisz szpinak to będzi ci smakował

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry