reklama

Dieta odchudzająca starającej

ja chcialam przerwać dietę jak mi się cykl skończy ale chyba pociągnę ją dłużej, właśnie po to, żeby na święta wszystko lepiej smakowało, ale wprowadze pewne modyfikacje.
Np. na śniadanie będę jadła musli z mlekiem, bardzo to lubię i brakuje mi go, trochę to słodkie, a nie taki znowu straszny grzech:)))

reklama
ja chcialam przerwać dietę jak mi się cykl skończy ale chyba pociągnę ją dłużej, właśnie po to, żeby na święta wszystko lepiej smakowało, ale wprowadze pewne modyfikacje.
Np. na śniadanie będę jadła musli z mlekiem, bardzo to lubię i brakuje mi go, trochę to słodkie, a nie taki znowu straszny grzech:)))
Przeciez musli tez chyba dobrze na trawienie robi, prawda?
Jak Ci sie ten cykl skonczy to moze nie bedziesz mogla byc na diecie;-)

niby ta ale do mojej wymarzonej wagi jeszcze 10:( na dodatek za mną od rana chodzi grzeszne jedzenie i zrobiłam sobie te batoniki ale blok czekoladowy tak że dzis zjadłam 2 porcje otrębów bo jeszcze owsianka:( jakoś pod górkę ostatnio mi ta dieta idzie...

niby ta ale do mojej wymarzonej wagi jeszcze 10:( na dodatek za mną od rana chodzi grzeszne jedzenie i zrobiłam sobie te batoniki ale blok czekoladowy tak że dzis zjadłam 2 porcje otrębów bo jeszcze owsianka:( jakoś pod górkę ostatnio mi ta dieta idzie...
ja też coś mam kryzys...
dzisiaj idę na lody, ma doła, płakać mi się chce cały czas, więc jakoś muszę sobie humor poprawić...@ się zbliża i wszystko przez nią...

kochana ale teraz sa duze szanse na fasolkę nie ma co się smutać za w czasu:) ja trzymam kciuki z całych sił:)
my dziś mamy rocznice poznania i robie kurczaka w butelce ciekawe czy mi wyjdzie:)

reklama
Ale tu cicho:tak::tak:
miałam kupę roboty z roczkiem Antka , ale juz wszystko wrociło do normy:tak: waga stoi od soboty , ale w końcu Pw:tak:
mam nadzieje , ze pozostałe kg zlecą mi do świat a potem znowu wróce na 2 faze i jeszcze pare by sie zrzuciło!!!! gratuluje wszystkim spadków!!!!!!!!!!1

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry