Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzięki dziewczyny z przepis,robiłam coś podobnego tylko nie miałam mięska więc dodałam pieczarek)) Jak próbowałam, to nawet smaczne było, zobaczymy co małż powie...
Bafinko, przepiekny spadek, suwaczek jeszcze lepszy, wielkie gratulację !!
Mama, &&&&& i to bardzo bardzo mocno!!
Wikulka, ja jeszcze nie jadłam z pieczarkami.. dodatki tak jak Mama daje, ale mięsko wołowe lub taką ala kiełbaskę, tylko wczesniej ją staram się odtłuścić. Liście etc tak samo no i u mnie kapustka wedle uznania. Ale wole z kiszonej kapusty niż z młodej Wyśmienicie smakują obie do kotletów mielonych
ojeejej a ja mam wyżuty sumienia... na obiad miałam sobie zrobić rybkę ale zasmakowały mi kabanoski i oglądałam tv i nawet nie zauważyłam ze zjadłam ich 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co prawda z piersi indyka ale aż mnie brzuch boli.. niewiem jak ja to zrobiłam teraz pewnie waga pójdzie do góry oprócz nich zjadłam tylko owsiankę i marchewkę i już nic nie zjem
to ja już się kabanosami nie przejmuję dostałam biegunki nie wiem czy od marchewki bo zjadłam surową czy od tych kiełbasek ale raczej dużo tego we mnie nie zostanie... w chwili obecnej umieram