Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzięki za szybką pomoc Weszlam do "Twoje kontao", do "danych publicznych" i "Modyf. profil" po czym zaznaczyłam "Wyślę w łasny obrazek" i dałam "przeglądaj" - tu wstawiłam sobie mój obrazek z Moich Dokumentów i nie wiem czy mam go otworzyć czy c? na koniec dałam zachowaj zmiany, ale nie zachował
Monia, kupione, kupione i zapas różnych warzyw i owoców i woda mineralna i soki, i wafle ryżowe i zielona herbata- hm... czy to takie smaczne ??? ??? ??? Ale czego się nie robi dla smukłej lini, hehe, a najlepsze jest to, że marzymy by mieć... brzuszki, nie? ciążowe Papa
Ja niestety łapię się na tym, że czasami zdarza mi się myśleć, że moje życie zaczyna tracić sens. Bardzo kocham męża, ale bardzo chciałabym mieć już dzidziusia... W sierpniu będą 3 lata jak się staramy Dłuuugo Ale będzie dobrze, musi być. Najważniejsze, że lekarz daje szansę Ściskam Cię mocno
Cześć dziewczynki widzę mocne postanowiena odnośnie odchudzania - trzymam kciuki tylko się nie głodźcie
Ja też trochę sobie ostatnio pozwalałam (lody itp.). Na wadze mam tyle samo ale czuję się objedzona i od jutra nie jem wieczorkiem ;D Zaziębiłam się troszkę i leci mi z nosa, kicham non stop i ten niesmak w ustach - niweluję go jedzonkiem ;D muszę przestać bo się upasę ;D ;D
Rybka, a może ten niesmak w ustach to na dzidzię? Uważaj na siebie i dbaj o siebie, kuruj się szybciutko bo przyszła= starająca się mamusia nie może chorować!! A lody dobre są, też dziś jadłam ich duużo (za dużo :-[ : ) Trzymaj się cieplutko!!