reklama

Dieta odchudzająca starającej

Ale postanowiłam, że tą trzecią faze trochę sobie ogranicze, tzn. nie wprowadze wszystkich dozwolonych produktów, żeby jeszcze schudnąć i myślę, że dzięki temu + ćwiczenia uda mi się zrzucić te 2 kg. Dobrze kombinuję??
Wikula sa tu rózne szkoły . Czytalam nawet , ze jest jakis podział tej 3 fazy na etapy ze by nowe produkty wprowadzić powoli. Jak dla mnie to bez sensu. Ta faza ma byc etapem przejsciowym miedzy dietka a normalnym jedzonkiem wiec trzeba to normalne jedzonko organizmowi dostarczac:tak:

Tak jakieś 14kg :( Więc niewiem czy warto czy nie. Może zaczne od nowego roku jak już święta miną. Sama niewiem.

justkaa dobrze dziewczyny Ci radza:tak: bierz sie do roboty , do swiat troche zrzucisz ;-)na pewno

MAMA serdecznie Ci gratuluję!!!!:-D brawo!!!!
powiedz , czy mozna stosowac te diete bedac w ciazy? teraz podwojnie potrzebujesz wszystkich skladnikow odzywczych w tym weglowodanów i cukrów. I nie mówie o jedzeniu za dwóch:tak: ja zrezygnowałabym z diety na okres ciazy. Na pewno zostały Ci dobre nawyki zywieniowe z 1 i 2 fazy. Mozna je racjonalnie polaczyc z weglowodanami , tluszczem , cukrem.

U mnie od dzis 3 faza
sniadanie- 2 kromki razowego pieczywa z indykiem i pomidorami
II sniadanie owsianka i mandarynka
obiad- bigos
kolacja- uczta królewska- wypad do indyjskiej knajpy:tak:

Lilith , Loree, bafinka , maćku , bunia , justa co u Was?

reklama
MARTOLINKA- Dukan pisal w ksiazce ,ze w czasie ciazy tez mozna stosowac te zasady ale np.zamiast 1 porcji owocow 2,uzywac troche oliwy itd...dlatego musze poszukac i sobie przypomiec co jeszcze powinnam jesc bedac w ciazy..

a Ty masz super jadlospis-smacznej uczty:)))

a ja zaczęlam jescze dodatkowe ćwiczenia A6w, dzisiaj drugi dzien mojej męczarni, ale mięśnie brzucha już mocno czuję. Byłoby super, jakby się jeszcze pozbyła tłuszczyku z brzucha,k wtedy już naprawdę byłabym laska, hehehe

a waga u mnie dzisiaj już 60, 300, jutro mam nadzieję będzie 60, 000 i to bedzię świetny poczatek III fazy:)))

hej kochane ;** Jednak dlugo bez was nie wytrzymałam i wracam na forum. Moja dietka znowu przerwana z powodu II kreseczek na tesciku ;DDDDDDDD Niby Dukan pisze, ze dieta moze byc stosowana w ciązy, jednak ja się boje. A co u was?;)))))

A jak mam 14 kg do zrzucenia to ile powinna trwać faza ataku? Bo ja się zastanawiam nad 7 dniami. Ale niewiem czy słusznie. MAMA dzięki a czy można je jeść w 1 fazie bez ograniczeń?

reklama
JUSTKAAA- 7 dni bedzie oki:)a kabanosy ja jadlam 2 dziennie gora tam dodaja tluszcz wolowy wiec ostroznie...w Lidlu jest sporo wedlin z indyka ktore sa chude i swietnie smakują:)
w Biedronce masz parowki drobiowe:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry