• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dieta odchudzająca starającej

Ale postanowiłam, że tą trzecią faze trochę sobie ogranicze, tzn. nie wprowadze wszystkich dozwolonych produktów, żeby jeszcze schudnąć i myślę, że dzięki temu + ćwiczenia uda mi się zrzucić te 2 kg. Dobrze kombinuję??
Wikula sa tu rózne szkoły . Czytalam nawet , ze jest jakis podział tej 3 fazy na etapy ze by nowe produkty wprowadzić powoli. Jak dla mnie to bez sensu. Ta faza ma byc etapem przejsciowym miedzy dietka a normalnym jedzonkiem wiec trzeba to normalne jedzonko organizmowi dostarczac:tak:

Tak jakieś 14kg :( Więc niewiem czy warto czy nie. Może zaczne od nowego roku jak już święta miną. Sama niewiem.

justkaa dobrze dziewczyny Ci radza:tak: bierz sie do roboty , do swiat troche zrzucisz ;-)na pewno

MAMA serdecznie Ci gratuluję!!!!:-D brawo!!!!
powiedz , czy mozna stosowac te diete bedac w ciazy? teraz podwojnie potrzebujesz wszystkich skladnikow odzywczych w tym weglowodanów i cukrów. I nie mówie o jedzeniu za dwóch:tak: ja zrezygnowałabym z diety na okres ciazy. Na pewno zostały Ci dobre nawyki zywieniowe z 1 i 2 fazy. Mozna je racjonalnie polaczyc z weglowodanami , tluszczem , cukrem.

U mnie od dzis 3 faza
sniadanie- 2 kromki razowego pieczywa z indykiem i pomidorami
II sniadanie owsianka i mandarynka
obiad- bigos
kolacja- uczta królewska- wypad do indyjskiej knajpy:tak:

Lilith , Loree, bafinka , maćku , bunia , justa co u Was?

reklama
MARTOLINKA- Dukan pisal w ksiazce ,ze w czasie ciazy tez mozna stosowac te zasady ale np.zamiast 1 porcji owocow 2,uzywac troche oliwy itd...dlatego musze poszukac i sobie przypomiec co jeszcze powinnam jesc bedac w ciazy..

a Ty masz super jadlospis-smacznej uczty:)))

a ja zaczęlam jescze dodatkowe ćwiczenia A6w, dzisiaj drugi dzien mojej męczarni, ale mięśnie brzucha już mocno czuję. Byłoby super, jakby się jeszcze pozbyła tłuszczyku z brzucha,k wtedy już naprawdę byłabym laska, hehehe

a waga u mnie dzisiaj już 60, 300, jutro mam nadzieję będzie 60, 000 i to bedzię świetny poczatek III fazy:)))

hej kochane ;** Jednak dlugo bez was nie wytrzymałam i wracam na forum. Moja dietka znowu przerwana z powodu II kreseczek na tesciku ;DDDDDDDD Niby Dukan pisze, ze dieta moze byc stosowana w ciązy, jednak ja się boje. A co u was?;)))))

A jak mam 14 kg do zrzucenia to ile powinna trwać faza ataku? Bo ja się zastanawiam nad 7 dniami. Ale niewiem czy słusznie. MAMA dzięki a czy można je jeść w 1 fazie bez ograniczeń?

reklama
JUSTKAAA- 7 dni bedzie oki:)a kabanosy ja jadlam 2 dziennie gora tam dodaja tluszcz wolowy wiec ostroznie...w Lidlu jest sporo wedlin z indyka ktore sa chude i swietnie smakują:)
w Biedronce masz parowki drobiowe:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry