martolinka
Mama i nie tylko :-)
Wikula sa tu rózne szkoły . Czytalam nawet , ze jest jakis podział tej 3 fazy na etapy ze by nowe produkty wprowadzić powoli. Jak dla mnie to bez sensu. Ta faza ma byc etapem przejsciowym miedzy dietka a normalnym jedzonkiem wiec trzeba to normalne jedzonko organizmowi dostarczacAle postanowiłam, że tą trzecią faze trochę sobie ogranicze, tzn. nie wprowadze wszystkich dozwolonych produktów, żeby jeszcze schudnąć i myślę, że dzięki temu + ćwiczenia uda mi się zrzucić te 2 kg. Dobrze kombinuję??

Tak jakieś 14kgWięc niewiem czy warto czy nie. Może zaczne od nowego roku jak już święta miną. Sama niewiem.
justkaa dobrze dziewczyny Ci radza
bierz sie do roboty , do swiat troche zrzucisz ;-)na pewnoMAMA serdecznie Ci gratuluję!!!!
brawo!!!! powiedz , czy mozna stosowac te diete bedac w ciazy? teraz podwojnie potrzebujesz wszystkich skladnikow odzywczych w tym weglowodanów i cukrów. I nie mówie o jedzeniu za dwóch
ja zrezygnowałabym z diety na okres ciazy. Na pewno zostały Ci dobre nawyki zywieniowe z 1 i 2 fazy. Mozna je racjonalnie polaczyc z weglowodanami , tluszczem , cukrem.U mnie od dzis 3 faza
sniadanie- 2 kromki razowego pieczywa z indykiem i pomidorami
II sniadanie owsianka i mandarynka
obiad- bigos
kolacja- uczta królewska- wypad do indyjskiej knajpy

Lilith , Loree, bafinka , maćku , bunia , justa co u Was?